ikos58 Askpare aynen petrol kokuyor premıum kullanıyordum dogdugundan berı zaten ıcerısınde de varmıs yzıyor degıstırdım goon premıum a gectım cok memnunum
ZeLihaAlimoluMollaolu Askpare evet çok fena kimyasal bir koku var o yüzden değiştim ben bezi, huggies alıyorumm şimdilik bunda öyle bir şey yok. Ama prima kesinlikle çok pis kokuyor
Aysen Biz 3.5 aylıgız dogdugundan beri prima pampers air kullanıyoruz. A101 den alyorum hem ekonomık hem harıka bi sızdırma koku vs olmadı🙃
Kontakay Askpare bir keresinde annemde kalırken bez bitmişti ve care olanı bulmadık onu kullanmıştım ama çok ağır çok kötüydü kokusu hiç beğenmedim bende
umay1520 Merveedd memnunuöm bi sıkıntı yok şimdilik yalnız cırt cırtı sağlam yapmazsanız sızma olabiliyo
ygmr Askpare cok kotu kokuo yesil paketler kaka kokusunu anlamaiorm o derece premium care kullanin bence 0 koku
Melikeyigitemre Askpare ben prima kulaniyorum pudrali kokuyor sadece rahatsiz edecek bir koku yok diye dusunuyorum sizdirma hic gormedim sleppey kulandim ilk gunler asıl o sizdiriyordu disina cikartiyordu ben cok memnunum .😊
Askpare Melikeyigitemre kokulara karşı hassasiyetim var benim canım o yüzden çok fazla rahatsız oldun keşke pakette yazsa pudralı diye o kadar para veriyoruz prima hep sızdırma yaptı bizde şimdi bez araştırıyorum