Elf123 Zeyuu1919 beş kilo aldım yarı litrelik kavanozlarda mayaladım her birini iki kez veriyorum kalanını zaten biz tüketiyoruz kapaklar vakumlu olduğu için bütün kavanozlar bitene kadar kullanabiliyorum tazeliğini koruyor
Zeyuu1919 yagmursen buz dolabında bir gece acık sekılde kapak bekletiyorum yogurt makinesınde yaptıgım ıcın tam olarak sep sert olmuyor nasıl yapacagım
bikerem Alpylmz 1 hafta da yeniyor 10 gün de. 1litrelik kavanozlara 5 tane yapiyorum. Sutcynun gununde bitmemisse torbaya koyuyorum suzme yogurt yapiyorum. Ohh onunla da mis gibi yayla corbasi
Alpylmz bikerem kendi yaptıgımız daha dogal ama birde şu oluyo eger inek rahatsız da antibiyotik alıyosa sıkıntı çıkar o zmana o süt içilmez dökülür hayvan sahibi bunu bilmesi öyle satmaması lazım
Alpylmz syaby aynen canım haftada 3 kere yapıyorum 5 litrelik sütten çünki yetmiyo kalabalık aile olunca
ArdicEge Zeyuu1919 6-7.aylarda maksimum 3 gün veriyordum bebegime kalsıysa kendimiz yiyorduk yada yayla corbası. Simdi 1 yasında bebegim 6 gün maksimum tutuyorum sonra yayla corbası yapip yediriyorum bebegime bitiyor😅 bende cam günlük şişe ile yapiyorum.
Obenimherseyim Zeyuu1919 5 kiloluk sütle 5 kilo yoğurt yapiom 10 gün kadar yiyoruz . Hicde birşey olmuyor . Hazır süt değil ama koyunlardan kendimiz sagiyoruz