Oykunil İnfantrini ve fantomalt kullanan lar 6.5aylık 6700 kilo dr bu yüzden bu mamalara geçirdi kullanan var mı ne şekilde kullandınız fayda gördünüz mü
Oykunil Oykunil fantomalt mamalarına kat dedi 1 ölçek 15 cc su İle infantrini de severse aptamil yerine vericem yada bazen aptamil bazen infantrini gibi
Oykunil Oykunil metrede pek bilgi bulamadım ek gıdalarına da kat dedi sabah şeftali sine kattım zaten onuda yemesinde azcık yedi 2 ölçek fantomalt koydum 30 cc su koydum iyice sulu oldu ya
Elifbeyzam Oykunil okadar su koymana gerek yok canım kır kaseye tozu koy yavaş yavaş damla damla su kat yumuşayıp macun gibi olunca yemeklerine koy mamayada direk koyup karistirabilirsin kaşıkla su koymana gerek yok
Oykunil Mnvvr63 pekte sevmedi 80 cc zor içti 4 saattir açtı napcam bile edim ya çok bunalıyorum çocuğumun kilo almaması beni çok üzüyor ek gıdalara isteksiz napcağımı şaşırdım 🙁🙁🙁
Mnvvr63 Oykunil bizde Bnde kullanıyorum ınfatrini bebeğim kilo almıyor diye 40 günde bize 600 gr aldırdı 2 şişe içmesine rağmen bazı bebeklere daha iyi yarıyor 1 kilo alanda war
Oykunil Mnvvr63 bir de çocuk dr y ben yaşamam dedi rapor için ücretle alıyorum sizde öyle mi yaptınız rapor. Çıkardınız mı ne süre kullandınız