Kaya1811 Anne kart internet online sipariş ettim ama bana en yakın yerden teslim almam gerekiyor ama iki çocuğum var çıkmam zor o yüzden kardeşimi göndersem alabiliyor mu acaba bilginiz var mı?
Nrc-2 Kaya1811 başvuru yaparken kargo seçeneği var onu görmemişsiniz sanırım ben kargoyu tercih ettim kargoyla kapıma kadar geldi 10 tl gibi bi ücreti vardı kargonun yanlş hatırlamıyorsam
Saafie ikiprensesannesiiiii İstanbul büyükşehir Belediyesi’nin annelere uyguladığı ücretsiz ulaşım kartı, bebeğiniz 4 yaşına olana kadar ücretsiz kullanabiliyorsunuz
tubiiik_ Kaya1811 benim evime kadar gelmisti kardesiniz buyukse cocuklara o baksa sen 2 dakika gidip alabilirmisin
Kaya1811 tubiiik_ ben neden göremedim ya kargoyu Allah allah tek bir seçenek çıkıyordu oda sana en yakın gidip alabileceğin yeri seçiyordun
tubiiik_ ArdenGiz toplu taşımada otobus metro vs bedava akpil her ay 150 basımlik bedava geciş saglıyor bebeginiz 4 yaşına kadar anne kartı kullanıma aktif
Snmyvzgks Istanbulda geçerli otobüs metro marmaray ücretsiz kullanmamizi saglayan kart.cocugun 4 yaşına gelene kadar kullanabiliyorsun.kardesine vermezler canım ancak sen yada esin alck
Azra6167 Snmyvzgks İstanbulda mı ikamet etmek gerekiyor peki ailem orda bende çok sık gwliyorum istabula alabilir iyim