Berra0804 Kızım bugün aşı oldu aksma üstü calpol beddik ama srkimi etmedi anlamadım şuan ateşi 37.8 ilk bebeğim ve bulunduğum ilde kimsemiz yok endileniyodum ya daha çok ciksrss diye doğal yontemlerden zeyrinyagi sarımsak ikilisini yaoan varmı 2 aylık bebeğe yaplirmi
Elifkc Berra0804 bızimde 10gun sonra olacak asimiz. Burda bekliyim🙏 geçmiş olsun şimdiden. Ebeye ulaşım saglayabiliyomusunuz? İsteseniz bı 112yi arayıp sorun
Plncnr-dnsn Berra0804 sakin ol canım 38 olmadıkça calpol verme koltuk altlarına başına boynuna ıslak mendil koy benim kızımda 37.7 olmuştu aşıdan sonra eğer düşmezse ılık duş aldır
Pinarucar Berra0804 ben aşıdan gelir gelmez paronax fitil verdim çok şükür ne ateş ne de huzursuzluk olmadı aksine çok güzel uyudu o gün
Baloglumm41 Üzerini soyun zıbınla kalsın ve pamuğu ıslatıp koltuk altına, kasıklarına, alnına falan sürün ara ara yapın 6 saatte bir calpol verebilirsiniz inşallah etki eder. 2. Ay aşısında duş aldırılmıyor bu arada verem aşısı yapıldığı için bilginiz olsun
Plncnr-dnsn [bilinmeyen] dolven 6 aydan küçğk bebeklere verilmiyor ve dönüşümlü verilmesi bebeğin bağırsaklarını bozuyor
BirAlparslanAnnesi [bilinmeyen] bu dediğiniz hiç doğru değil. Hem 2 aylık bebeğe dolven verilmez hemde ibuprofen ve parasetamol dönüşümlü kullanılmaz çok ekstrem bir durum olmadıkça.
Ilaydacimen0325- [bilinmeyen] iki aylık bebeğe dolven verilmez yanlış bilgi vermeyin lütfen benim oğlum sekzi aylık doktorumuz hala dolven verdirmedi bize
Berra0804 Baloglumm41 verem aşısı ayda bir kere geliyormuş saglikocagina yani salı günü gene huzursuz ve ateşli olucak bilseydim salı günü olucak hepsini bir yaptırırdim😶
Edagg Berra0804 ince giydiein 5 saatte bir calpol verin.. sirkeli su ile silebilirsinizde bizdede ateş yapmıştı
Hafsa1601 Berra0804 koltuk altina kollarindaki eklemlere bacak eklemlerine limon sur bide islak bez tut alnina duser atesi Allah in izniyle