Ahmetinannesi668 Kızlar 1 yaşına girdik mama kullanıyorum aptamil sanırım mama bize pek yaramadı çok kilo almadı kilosu normal sağlıklı fakat bir artısı olmadı bugün süte geçtim geceleri uyandığın da mama mı veriyim süt mü ? Süt rahatsız eder mi..
Alasivar Ahmetinannesi668 benimki henüz o kadar büyümedi ama arkadaşım çocuk sütüne cici bebe koyuyordu cici bebe kilo aldırır tokda tutar. Bazen sabahları kahvaltıda bende yiyorum
Irmakprensesinannesi Ahmetinannesi668 süt un hiç bir yararı yararı inek sütünün vermeyin aptamil yerine başka mama deneyin kilo takıntısı yapmayın derim
Melesss Ahmetinannesi668 sütün bir faydası yok malesef bilimsel olarak da kanıtlandı. Onun yerine kefir,yoğurt tercih edebilirsiniz. Gece beslemenize gerek yok büyümüş maşallah. Yatmadan kefir içerse tok tutar sabaha kadar
yaseminalpargan 1 yaşındaki bebeğin gece beslenmeye ihtiyacı yoktur uyanınca su verseniz red mi ediyor çünkü dişleri de çıkmış ise gece beslenmeleri diş çürüklerne neden oluyor.Süt için evet yazılan doğru ,kefir yoğurt mayalandığı için daha sağlıklı ❤️
yaseminalpargan Birde eklemeyi unuttum 1 yaş sonrası bebekler uzunca bir süre aynı kilolarında kalıyorlar yani ilk aylarda ki gibi 1kilo 500 gram gibi kilo artışı beklemek yanlış olur gram gram alıyorlar eğer kilosu normal değerlerde ise bence gece beslenme olayını bitirmenizi öneririm
yaseminalpargan Ahmetinannesi668 kendiniz yapsanız daha sağlıklı zor da değil aktarlarda canlı kefir mayası satılıyor oda sıcaklığında 1lt süte atıp tahta kaşıkla karıstırırsanız yada kavanozun ağzını kapatıp çalkalayıp bırakırsanız 8-9 saatte oluyor ama hazır almak isterseniz de altınkılıcın sade kefirini öneririm çok tüketilmemesi gerek günde bi çay bardağı yeterli