Deletedmom0099 AntiSosyallKelebek çok şükür gereken yapılmış, hesabı da kapatılmış umarım türemez tekrar ve hak ettiği cezayı alır.
3_bebeli_ana AntiSosyallKelebek çok şükür çok şükür gereken cezayı alsın yanına kalmasın tek istediğim bu
Merve AntiSosyallKelebek Allah bunu bildiği gibi yapsın. Birde savunanlar var ya çok tuhaf gerçekten.
Balyanaakannesiii AntiSosyallKelebek meymenetsiz ya o bebeği elinde görünce icim acıdı o aileyede sorusturma acılmalı
Esdoel Balyanaakannesiii ben o bebeğin gerçek olduğuna inanmıyorum hangi insna bebeğini böyle rezil ederki. Bu yeni çıkan gerçek gibi bebekler varya onları kullanıyordur bence
Deletedmom0099 AntiSosyallKelebek evet malesef öyle. ben o bebeğe çok üzüldüm nasıl bir anne çocuğunu böyle çirkin bir şeye alet edebilir aklım almıyor
fasulyeninannesi1 Adam bir suru enayiyi aylarca kekledi dalga gecti hala da gundem oluyor valla ulkenin bugini buldu resmen xjdjdj
3_bebeli_ana AntiSosyallKelebek doğru sadece onunla kalır unutmuşum..bu ve yanında çanak tutan herkese gerekli ceza verilse keşke
ReisinKizi AntiSosyallKelebek ee soruşturma açılınca ne olacak devam etmesine engel olacak mı? Ya da bir daha hesap açmasına? Yoksa ufak bir miktar para ödeyip kurtulacak mı
Minkpndam Onurruumm yavrummmm annemm babasız yavrum 🤮🤮 allah belanı versin mükremin birde suni sancı aldım dikişlerim var diyor ya g*tnden çıkardı heralde pislik🤮
sevgielif123 AntiSosyallKelebek ya bu şahsı her gördüğümde mide bulantısı yaşıyorum , iğrenç insan ..