AyazisMom KahveliVera Akıllı saat kullanışlı olacaksa eşiniz için güzel bir hediye ben almayı düşünmüyorum bana anneler gününde birşey almadı çünkü ama kendi babama çiçeksepetinden bonnyfood göndermeyi düşünüyorum
Hemsireannis KahveliVera ya benim aklıma bir şey gelmiyor 3 gün sonra da tanışma günümüz onunla da birleştirmek istiyorum ama ondan 15 gün sonra da doğum günü hemde bebişin de doğum günü aynı gün bu aralar kocam.bana çok masraflı olacak ya 😂😂😂😂
birannebirmelek KahveliVera bence çok güzel bende akıllı saat aldım zaten istediği bir şeydi çok düşünmeme gerekte kalmadı 🙂
MerveKayraTugra Para vermediği için bişe almayacam. Bide çalışmıyorum. Fikriniz güzel. Eşiniz aksesuar seviyorsa
KahveliVera MerveKayraTugra kendisi bilir öyleyse 😏😏 Takar yada takmaz inanın hiç bilmiyorum ama siyah alacağım için kullanmazsa ben kaparim 😁😁
KahveliVera AyazisMom bizimki de almamıştı anneler gününde ama iki hediye almıştı aynı ayda ondan ötürü alacağım😏 Akıllı saat istiyordum kendim için alacağım ona ama muhtemelen takmaz zannetmiyorum bana kalır 😃
KahveliVera Gulserenn-45 yaa bol bol gezin tadını çıkarın 🌸 Bizde planlamaya çalıştım ama mazot aldı başını gidiyor ki araba kiralamalar da uçmuş vaziyette 😑😕
AnnaKurt Bundan aldım geldi açtım çoookk güzel. Bir de pasta aldım. Oğlumun ağzından da güzel bir not yazdım. Gelsin işten kutlayacam şimdiden aşırı heyecanlı 😂😂😂 çok severim sürpriz yapmayı da 🥳🤭 https://www.ciceksepeti.com/en-guzel-baba-bardagi-kcm66998762?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=15280473244&gclid=CjwKCAjwkYGVBhArEiwA4sZLuOI65JuouNDKm2veKvNO8U3VDpX59-kSF4xB4EFlcD6BO8bAuY75zxoCx_IQAvD_BwE
Hemsireannis KahveliVera ay bende vallaha kaç hediye alayım ne yapayım nasıl kutlayım bilmiyorum 😂 kutlamasam kendi bilmez ama o günleri öyle de romantiktir 😂😂😂