Woody Durup dururken sinirlendim iyi mi Surekli kisitlanma, surekli sosyal baski, surekli yaftalama, surekli korku Hirsizin hic mi suçu yok ya? Tekrar yazıyorum B I K T I M
[silindi] Woody merhaba. taciz ve tecavüz konusunda sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ancak çocukların büyükler gibi giydirilmeaini pedagoglarda dogru bulmuyor cinsel anlamda düşünmeyin sadece, yrtişkinlerden farklı olduklarını bilmeleri ergenlik döneminin hafif geçmesnde çok etkili. erkek çocuklarda da kravat ve papyon takım elbise yani yetişkin kıyafetleri uygun değil. ben de cinsel anlamda değil ama çocuğun psikolojik gelişimi açısından doğru bulmuyorum.
Minikkus14 Woody kız bıktın da benim posta niye patladın ben çocuklarımıza böyle giydiriyoruz diye sapık düşünceler içine giriyorlar demiyorum ki sapık zaten sapık ve ne yazıkkı hiçbir kıskırtıcı ceza olmadığı için Özgür bunun çocuğa giydirdiğimiz şeyle alakası yok yaftalama kısıtlama da değil bu kızınıza etek giydirmeyin koku açık giydirmeyin dışarlar sapık dolu demiyorum ben kadınsı giydirmeyin diyorum çok farklı şeyler yani bu kadar gerileceğin birsey yok bence
Minikkus14 Woody yasalar, cezalar kurallar kesge sesimizi çıkarınca değişse bahsettiğiniz konuda sonuna kadar hemfikirim ama benim bahsettiğim şeyle sizin savunduğunuz şey aynı kapıya çıkmıyor bana göre kadın giydi diye haketti sesini çıkarmadı diye ceza almadı felan bunlar farklı şeyler ben en azından kendi penceremden baktığımda çocuklarımızı çocuk gibi giydirelim kadınsı görünmesinler buna özenmeyelim diyorum
Woody Minikkus14 Allah askina Kiyafet = iliski çağrısımi var diyorsunuz resmen. Kadın gibi giydirme nedir yani? Giydirildi diye giydirene laf edilemez. Bakti diye bakana laf edilir. Mahalle baskısı yapilacaksa sucluya yapilacak. Suclu korkacak. Tedirgin olacak. Siz giydirene, suçlu olmayana mahalle baskısı yapıyorsunuz. Siniyorsunuz Sine sine, korka korka çocukları parka cikaramaz olduk. Bari biz birbirimizi yaftalamayalim. Asil suca karsi napabiliriz ona bakalim
Dondurmalikahve Mariposa Oğlum var aşağı yukarı 3,5 yaşında bazen yaşıtlarını görüyorum çok erkeksi giydiriyolar çok olgun giydiriyorlar ben pek yakıştıramıyorum onları ben böyle daha yaşına uygun şeyler giydirdiğimi düşünüyorum. Benim de dediğim gibi bence çocuk çocuk gibi giyinmeli hani ama başkası da giydirince de sen neden böyle giydiriyorsun diyemeyiz tabii
Mariposa Dondurmalikahve 🤷♀️ yani herkesin kendi tercihi bu paylaştığınız çoraplar beni zerre rahatsız etmedi mesela gerçekten abarttiklari kadar hic değil. Cocugu cocuk gibi giydirmek vs bende katılıyorum evet.. bana sorarsan elbisesinin altına o siyah file çorabı giyen cocuk kadın gibi gorunmus olmaz ☺️ Bi ara ne zamandı hatırlamıyorum yabancı bir kadının kızını gösteriyorlardı milyonluk yüzük çanta topuklu ayakkabi falan giydirmiş çocuğa öylesi gerçekten sıkıntı ve rahatsız edici..
[silindi] Dondurmalikahve en dogrusunu yapıyorsunuz ben de hep cici ve rahat şeyler giydiriyorum oglum var. o çocuk oldugunu bilmeli.
YeniAnneIstanbul Dondurmalikahve ama sorun su: erkek cocuklari gercekten kiz cocuklarina gore olgun gorunmuyor ne giyerse giyse ve zaten opsiyonlarimiz kisitli 😅 kiz cocuk elbiselerini bazen lolita tarzi yapma cabasi var, annelerden degil ama ureticilerden
Kereminannesiii Dondurmalikahve evet ya ne yazık ki böyle. Birkaç arkadaşım var sırf bu yüzden takibi bırakmak istiyorum. Bebek adam falan diye paylaşıyor birde . 3 yaşında bebek ama kıyafetler 20 küsür yaşında bir genç gibi. Çocuk çocuk gibi giyinmeli.
Esdoel Minikkus14 bana da çok yanlış geliyor. Tamam hoşuna gidiyor ama güzel gorunuyor diye de küçücük çocukları şimdiden küçük kadinlsr olarak yetiştiriyorlar ama bilinçli ama bilinçsiz. 15 yaşında kine artık çocuk diyeniyorsun ya herşeyi biliyorlar ve görünüşleri gerçekten ergen gibi değil ben çok şaşırıyorum
YeniAnneIstanbul Minikkus14 haklisiniz valla bende ogluma bakinirken magazalarda gercekten sok oluyorum. Kiz cocuklari icin cok kotu secenekler var cocuk yerine kucuk kadin gibi gorunme cabalari var sanki ureticilerde
Dondurmalikahve Mariposa Bende dedikleri gibi bakmıyorum canım zaten olaya sadece şu düşüncedeyim yaşına göre giyinmeliler seninle aynı fikirdeyiz
Minikkus14 Woody tamam haklısın davanda ama ben böyle giydiriyoruz diye bakıyorlar sapıklık yapıyorlar demiyorum yalnız bi bu paydada buluşsak önce isteyen istediğini giydirsin mesele bence bu değil
anataraf1leoparbenim Minikkus14 kızıma bi takım aldım yanında yollamışlar file çorap üstünde de angel kanatlar vardı angelleri söküp toka taptım çorap benim oldu 😂 aslında diz üstü çorap ama esniyor diye el attım kızıma giydirmem masumiyeti bozacak hiçbir şey giydirmem ve pis gözler görmesin diye elimden geleni yaparım bayramda bile pantolonlu takım giydirdim misafirlikte uyur felan diye evdeyken giydi elbiseyi yapacak bişey yok ağa. Artık iş annelere düştü
Woody Minikkus14 file çorap kadınların özel günlerde ,özel anlarda seksi görünmek Ben çocuklarla ilgili konusmalarda, bu tarz kelimeleri kabul edemiyorum Kadinda seksi durur hadi tamam da file corabi kiz çocugu giyince seksilik ne alaka? Çocukla ilgi konusmada bu kiyas neden? “e ama disarida sapik var” diyorsak sapiga laf edeceğiz. Ayrica size file corap “seksi” geliyordur, baskasina “kisa etek”. Bunun sonu yok.
Afram96 Minikkus14 katiliyorum bende hep dusunuyodum tercuman olmussunuz. Cocuklar cocuk gibi giyinmeli. Ben hic sevmiyorum bu tarz seyleri
anataraf1leoparbenim [silindi] dünyanın en rahatsız şeyi papyon kıravat ne gerek var ya çocukları da çok kasar oldular neyle rahatsa o
Selin1234 Minikkus14 size katılıyorum 3 tane kızım var asla giydirmem filmli çorap kendisi büyünce evlendiğinde isterde giyer