cankuzularim Mariposa Çocuğun çorabından nefsi kabaran pis insanlar varsa çevrenizde elbise de giydirmeyin bence 🤷♀️ Nerden biliyorsunuz olmadığını bugun 2 posta denk geldim Biri çocukken dedesinin tacizine uğramış yeni gelmiş aklına Oburu eniştesinin tacizine uğramış El kadar çocukların resimleriyle bile kendini tatmin eden pis insanların olduğu bi ülkede yaşıyoruz maalesef
ftsdmrhn Ben kıçıma kadar açık giyinen bir insanım ama kız çocuklarının kadın gibi giyridirlmesinden hiç hoşlanmıyorum. Etrafta sapik vs var diye değil. Çocuk, cocuk olmalı ya. Küçücük bebekleri kadın gibi giydirmenin anlamı ne, zaten buyuyunce giyecek
Minikkus14 ftsdmrhn yok bunu anlamıyorlar sapık dolu etraf sapıklar var diye kendimizi kısıyoruz ondan diye düşünenler var
calikusuu Woody Çorap, etek, şort. Kadının, çocuğunun giydiği kıyafet. Yaklaşık 200 yıldır kadının etek boyunu tartışıyoruz keşke biraz da istismar, sapık ve katillerin alamadığı cezalar, 3 günde neden salındığını konuşsak keşke. 👏👏👏
Minikkus14 calikusuu bunları tartışmıyoruz mu demek oluyor bu meseleyi neden çarpıtıyorsunuz ki ben yanlış birsey söylemedim sizin söylediğinize de yanlış bulmuyorum evet yasalar hak hukuk çok yanlış protesto edilmeli ama sadece istismar sapık tecavuzcu penceresinden bakıyor bazıları konuya ben dışarı sapık dolu bu yüzden giydirmeyin de demiyorum çocuğun yaşına uygun olmadığını savunuyorum
Eski9 Minikkus14 bende katılıyorum hiç uygun bulmuyorum ben 6.5 yaş kızıma mayo altına kısa şort aldım bu sene sapık dolu ortalık korkuyorum zaten file çorap bende hiç uygun bulmuyorum. Ayrıca kız çocuğu anneleri lütfen kızlarıniz elbise etek giydiginde kısa da olsa altına bir şort giydirin onlar dikkat edemeyebiliyorlar çok gördüm böyle çocuk malesef 😑
mycutebaby Minikkus14 vala bende hiç hoşlanmıyorum çocuklar için file çorap giydirenleri üretenleri .. Çocuk ya bu saf temiz … Biz beyaz çorap bilirdik kıvırırdık danteli gözükürdü ne güzeldi o zamanlar .. keşke o zamanlarda kalsa bazı şeyler . Bakıyorum sırf beğeni toplayabilmek takipçi artırmak için kızını çocuğunu büyük insan gibi giydirenelr var anlamıyorum gerçekten
Annesiballisiii Mariposa Arkadaşlar gerekli cevapları vermişler ama anlamamakta ısrar etmişsiniz o yüzden pek bir şey dememe gerek yok sana 🙄