Srpp Hannah kişilik, kültür bakımından da değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum 🤔 sonuçta cocugunuz artık vaktinin büyük kısmını o kişiyle geçirecek.
ZeynepAdam Hannah bence yasli olan dediginiz gibiyse diger kadin 4 cocuk dogurmus ama pek yetistirememis gibi. Temizliginizi esinle birlikte yapin ya da onun icin 15 gunde bir dip bucak temizleyecek birini ayrica getirin derim. Ama cocuk yetistirmesi onemli hatta en onemli konu bence. Konusma tarzi verecegi egitim yeme icme kulturu bile onemli bu kojuda diye dusunuyorum
Deletedmom0340 Hannah Burda da yol parası sıkıntısı oluyor ama çok değil Allahtan 100-150 arası bişi🙄hayırlısı ile büyüsün bebeklerımız ınsallah
Muartay Hannah ha o zaman ayrı. Simdiden böyle talepler istemesi bile insanı düşündürüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼
Muartay ikibaloglaninanasi bu söylediğiniz nerede yazıyor paylasabilir misiniz? Merak ettim inceleyeceğim
ikibaloglaninanasi Muartay http://www.fetva.net/hadis/namahremle-bas-basa-kalmayi-yasaklayan-hadis-hangi-ayete-dayaniyor.html
ikibaloglaninanasi Muartay Sakın bir erkek, yanında mahremi olmadıkça yabancı bir kadınla yalnız kalmasın." [Buhârî, Nikâh 111, Cezâu's-Sayd 26, Cihâd 140, 181; Müslim Hacc 424, (1341).]