Prensesimlina Kızlar başlıkta da dediğim gibi kapılarım beyaz ve banyo kapısı sigara dumanından dolayı sararmış ne yapsam beyazlar eski haline döner acaba çamaşır suyu falan işe yaramıyor 😞
kahvekokusuu Prensesimlina temizlemeyle cikar mi bilmiyorum ama onu temizlemekle ugrasmaktansa boyamak cok basit siz de yapabilirsiniz🤗 benim evimde de mutfakta içiliyor ve kapı sararmisti temizlemeyle cikmayinca ufak bi boya aldim zaten kokusuz boya cocuk uyuyunca gece boyadim mis gibi oldu 🥰
Prensesimlina Mora keşke bi yolu olsaydı kiracıyız çıkacağız 1 aya eşime desem şimdi hayatta uğraşmaz 😒
Elifcinargul Prensesimlina ben iş yerinde sarı asperox ile silmiştim inanılmaz güzel olmuştu deneyin isterseniz ama önce az yerde deneyin boyayı söker mi bilmiyorum
Prensesimlina Kbrbisi28 ya bu sarartılık çok fena bişey banyo kapalı küçük alan ya sarardı o yüzden çamaşır suyuyla bile çıkmıyor
Kbrbisi28 Prensesimlina benim esimdede tuvalette sigara icme huyu var yaaa sinir oluyorum hic mi rahatsiz olmuyor daracik alanda sigara dumanindan anlamiyorum