Zeyno111 MucizeKalbim Ben pek basenli değilim zayıfladım ama kalçalarım vardır yine de etekli şirin mayoları severim mesela marksspencer aldım geçen ay kısa çok tarz da duruyor ve kapatıyor da direk bikini yıllardır giymiyorum böyle de tercih edilebilir hamilelik döneminden beri alıştım 3-4 yıldır daha rahat ve güzelmiş 🥰
MucizeKalbim Zeyno111 etekli olup sık duran var mi yaa ben bakmadım hiç öylesine. Bi bakıyım sagolun🥰
Ssssraa MucizeKalbim hiç bikini falan giyesim yok ama mecburum da napicam bilmiyorum. Mecbur değilsiniz aslında 😅
AyazisMom MucizeKalbim ben siyah bir mayo aldım trendyolmilladan zayıf göstersin diye 😂 çok az bir doğum göbeğim kaldı zaten 5 kilo fazlam var basenlerimde var ama boyum uzun oldugu için çok dert etmemeye çalışıyorum ayrıca pareo kullanıcam deniz yada havuz içinde zaten basenlerimi göremezler sahilde de tek alt pareo var püsküllü etek tarzında hem şık duruyo hemde gizler diye düşündüm
MucizeKalbim AyazisMom ya bebeğimle muhtemelen kumlarda oynariz oyuzden dert ettim aslında yoksa denizden çıkan biri değildim zaten 😀
Flamingom MucizeKalbim ben 2 adet mayo almıştım. Gecen bayram tatilde pentiden cok rahat ettim. Cocukla eğil kalk kucakla bir yerin açılmıyor. Kilolu değilim ama sıkı da değilim. Basen var göbek var yumuşak hep. Bikinide götürmüştüm giymedim. Bikinler eski sezon yuksek bel oyshoydu ama mayo cok rahat tek sıkıntı tuvalete gidip gelmek 😂😂
Merilice MucizeKalbim dediğiniz gibi sahilde neredeyse herkes öyle. Ama kendinizi iyi hissetmiyorsanız bikini giymek zorunda değilsiniz. Baseni kapatan çok şık mayolar var. Onlardan tercih edebilirsiniz.
Banu- MucizeKalbim Kendime 1 ay verdim. (Yumurta tavuk meselesi) dün başladım artık diyet spor, yürüyüş, evde bebekle be yapabilirsem saldırıyorum
Hemsireanneizmir MucizeKalbim mecbur degilsiniz sortlu mayolardan alin yada etekli mayolardan onlar örtüyor
Hellomoto mermik kilo almak çok zor zayıflamak kolay bana göre sadece yemek yemiyor masrafa da girmiyor😄 canım sen nasıl aldın kilo ben doğumdan sonra yine zayıfladım
mermik Hellomoto ben balli çerez yedim bol bol ve sağlıksız beslendim açıkçası. Mesleğim gereği sabahlara kadar çalışıyorum bazı günler gece hamburger makarna falan yiyerek sağlıksız kilo aldım
Zeyno111 MucizeKalbim Benim aldığım tükendi ama dediğim markada yine olabilir bir bakın derim cidden şık seksi duruyor pentide de oluyordu sanki kom da falan da 🤣
Lacasede Babybloom squat yapma sakın basenler daha genişler doğru hareket yapmazsan 😂kardeşim sporcu sakın kafana göre yapma dedi büyür daha da ( daha aaaa ) 😂😏 düşün bayağı büyük😒
Babybloom Lacasede öyle bir dünya yok emin ol😁 bacaktaki yağları yakmak için hiit yapmak zorundayız, kardeşinin söylediği gibi squat ile kaslarımızı büyütmemiz şişirmemiz yıllarımızı alır. Kaslar öyle kolay büyüseydi, poposuz sıska kız kalır mıydı hiç🤪
Elifinannesi2021 MucizeKalbim 68 kgyum.65 kg ile hamile kalmıştım.3 kg fazlam var .Ama sayı değil de basenlere bakmak gerek Leslie bunun çözümü sanki başka var mı acaba önereceğiniz , düğünler var üst alt beden farklı oluyor 🙈