Palestinianbride Arii bebeğinizin hazır olduğunu en iyi siz anlarsınız ben 5 ay 25 gün civarı koymuştum
Zeynepppppp Arii 6.ci ayda koydum yürütece gayet mutlu oldu peşinde geziyo işini yapabiliyorsun bi süre 🤣🤣
Palestinianbride Arii kim diyor:)) ben kimseyi dinlemedim canım başından ayrılıp kazalara sebebiyet vermediğin ve uzun süreler içinde tutup bebeğini rahatsız etmediğin sürece bence süper bir icat:)
Annesininprensesi Palestinianbride benim de kurtarıcım😊 valla çook uzun süre koymuyorum ama gerçekten kullandığım en gerekli şey
Srpp Palestinianbride aynenn, Allah razı olsun icat edenden diyorum :)) saatlerce içine koyup bebeğin ne yaptığından bihaber olunursa tabiki önerilmez. ✌️
Tugce0395 Arii 6ay 16 günlük oğlum 5 buçuk aylıkken almıştım bebeğim 70cm olmasına rağmen en alçak seviyesine koymama rağmen ayakları değmiyor yere sadece parmak uçları değiyor ne biçim bir yürüteç yapmışlar sanki bebekler dev 😂o yüzden daha koyamadım ya 😂
Pollyanna Arii yürüteç onerilmiyor aslında.Ben almak zorunda kaldım çünkü çok kucakci bir bebekti ve tuvalete zor gidiyordum şimdi günde 1-2 defa en fazla 10 dk kullanıyoruz.7.ayda aldım🙂
fatima Arii doktorlar konulma taraftarı değil, eğer illa ki koyacağım dersende en az 7.5 aylık olması gerek 🌸🌸
Deletedmom115 Arii Erken başlanması taraftarı değilim en az 6. Aydan sonra koyulmalı ben 7. Ayda koymuştum oğlumu.
Palestinianbride Asafeymeninannesi benim bebeğim kız ben yürüteci kurtarıcı olarak görmekten çok aktivite alanı olarak görüyorum geçenlerde hastaneye gittik ürolog doktor bana 3 oğlunuda yürüteçle büyüttüğünü yasaklayan doktorların sağlıktan çok çocuğun başı boş bırakılarak merdivenden düşme prize elini sokma vs gibi durumlardan dolayı önermediğini söyledi
Asafeymeninannesi Palestinianbride Ben kanguru kullanmayıda cinsiyetinden ötürü tercih etmedim. Yürüteç konusunda da korkularım yok değil Bilemedim.. Aklıma gelmişken doktorumuza yazayım
Palestinianbride Asafeymeninannesi içinize sinmiyorsa hiç kullanmayın bebeğin en iyi doktoru bazen annesi oluyor
Asafeymeninannesi Palestinianbride Doktorumuza sordum onaylamadı. Sebebini öğrenmek isteyince vücut kaslarını çok yorar dedi. Batman'ın iyi doktorlarının arasında yer alır Miniğimi yürüteçte görmek istiyorum ama 😊