amansallagitsin Esen3535 ayni dert bendede var lakin nafile kiloda alsan gine geri verirsin cocukla ugrasmaktan ben ona veriyorum cnku alsamda geri gidicek salladim.bosverdm yani baya zayifim popom bile yok oldu 😄😄😄😄😄😄
Esen3535 amansallagitsin Ahh ahh malesef bilmiyorum belki tutar biraz popo var sadece emziriyorum süt geliyor mu ki diyorlar 😅🤣🤣allahtan sütüm var
amansallagitsin Esen3535 ne alaka zayif insanin sutumu olmazmis lafa bak ayy bole insanlar ne die var ki bilmiom
Esen3535 amansallagitsin bnde bilmiyorum kendi ablam Bile öyle dedi boyutla sütün alakası olmadığını anlamıyorlar ki ilk günden beri gayet sütüm var bilmiyorum cevap vermek istemiyorum insanlara
toprakveasel Esen3535 fıstık ezmesi ve tahınn başka bısey arama ben diyetisyene gidiyorum zayıflıktan en onemlı ıkısı
amansallagitsin Esen3535 versende laftan anlamazlar en guzeli takmamak sallamak kucuk gogus olanlarin bile cok sutu varda zayf olanca mi sut olmuyor tobe ya cahile cahil olma die bosuna dememis atalarimiz cahile laf anlatmak kadar zor birsy yok bu hayata
Edanur1701 duyguronita62 aynen öyle olmuş gerçekten çok zor kilo almak olmuyor keşke 58 kg da kalabilseydik😄