Kemalin_annesi babyfaceee migrostan prima alıyorsanız kazıklanıyorsunuzdur a 101 de prima ile arasında 40 tl fark kokuyorlar sakın sakın orda almayın
aylizinannesiii babyfaceee yine destek olan var bize hiç destek yardımcı m yok bez mutfak kira faturalar evin hiç eksiği bitmiyor 500 TL’lik alışveriş yapıyoruz ihtiyaçların yarısı hala eksik kalıyor
Kemalin_annesi babyfaceee kasanın ön tarafında oluyor ben 6 numara 60 lısını 145 tl ye aldım migrosta 202 tl
Ozlemas Migros’tan indirimde 2 paket 46’lı premium bez aldım. İkisi de defolu çıktı kullanamıyorum. Defolu diye mi indirim yaptılar artık onu bilemiyorum.
Elif_1309 aylizinannesiii e bebekte oluyor takip edin kendi markası bayb me güzel BİM’in bezi bı kere mecbur kaldım aldım berbat
Balyanaakannesiii aylizinannesiii molfix genelde indirimli oluyor civilde anpa grostan 136 lısını 130 tlye aldım
Irmakprensesinannesi aylizinannesiii valla bebeğim bir çok bezde pişik oldu o yüzden primadan daha iyisini yok ne yzkki kalite bakımından bazn sleepy nin nrml eski paketinden aliyorum
Duyulurum aylizinannesiii bildiğim kadarıyla aylık paketi geliyor sadece, onda da miktar çok fazla. Yani küçük bir paket alınıp denenebilir ama bezlere karşı hassas bir bebekse büyük paket alinca paranız çöpe gidebilir maalesef