aylizinannesiii Kızlar bebek bezlerinde indirim yok mu hiç ya da ben mi denk gelmedim çok ihtiyacım var toplu almam lazım ebebekte filan indirim var mı haberiniz var mı acaba
Asyaveannesi04 aylizinannesiii geçen hafta primalar da vardı ben stok yaptım bu gidişle ona da zam gelicek
Duyulurum aylizinannesiii Jenny willy alıyorum. Bimde. Önünüzdeki salı aylık paketi gelecek. 5 numara 82 adet, 4 numara 100 adet, 6 numara 70 adet. 142 tl fiyatı
Zynpada-4ekm aylizinannesiii gecen gun A101den 90 kulot bezi 90a 72li cirtli bezide oyle biseye aldim fiyaflari tutamadim ama uygundu şokada 130 a gelmistir 108 tanesi yanlis hatirlamiyorsam babyturco
aylizinannesiii babyfaceee bacım primaya nasıl dayanıyor paranız 120 li baby turcoyu 170 TL’ye alıyordum şimdi oda kalkmış nereden alacağımı şaşırdım
Kemalin_annesi babyfaceee migrostan prima alıyorsanız kazıklanıyorsunuzdur a 101 de prima ile arasında 40 tl fark kokuyorlar sakın sakın orda almayın
babyfaceee aylizinannesiii kaynanam aliyo mama bez Allah razı olsun. Elektrik doğalgaz da onlar da. Pazar alışverişi onlarda yine para yetmiyo ayı 6 7 binle kapatıyoruz. Para nereye gidiyo bilmiyorum çocuk mecburen gezmek istiyo sosyallesmek istiyo sonumuz iyi değil ulkece
Irmakprensesinannesi aylizinannesiii valla bebeğim bir çok bezde pişik oldu o yüzden primadan daha iyisini yok ne yzkki kalite bakımından bazn sleepy nin nrml eski paketinden aliyorum
aylizinannesiii Papatya233441 bende baby turco 120 li 4 numarayı 170 TL ye alıyordum artık oda kalktı kampanya
aylizinannesiii Duyulurum Jenny willy asiri pişik yaptı yarıldı poposu resmen kokulu kremli gibi nefret ettim aldığıma
Duyulurum aylizinannesiii her bebeğe her bez olmuyor maalesef. Bimde bir de agu baby diye bir bez çıktı ondan da alıyorum ince güzel bir bez, kokulu vs değil ama çok ince olduğu için maksimum üç saat tutuyorum
Elif_1309 aylizinannesiii e bebekte oluyor takip edin kendi markası bayb me güzel BİM’in bezi bı kere mecbur kaldım aldım berbat
Zynpada-4ekm Zynpada-4ekm trendyoldan al.istim iptal ettim bu fiyata gorunce 120 tanesi 151 di onunda simdi baktim artirmislar 4 numara aliyorum ben
aylizinannesiii Zynpada-4ekm birde sürekli çiş yapıyor hareketli yaz aylarinda değiştirmesem pişik oluyor valla zamlar çok fena geldi
aylizinannesiii Duyulurum bez degistirmeye korkuyorum artık pisikten illalah ettik çünkü ama denesem mi ki acaba