yaseminkarakurt Mamayı sevmese verdiğiniz andan itibaren almazdı. Eper bir iki gündüz böyleyse demekki 1-2 gündür bebekte değişen bişey var. Buun tıkanıklığı falan olabilirmi bi dikkat edin mamayı değiştirmeden önce bence.
GizemKaan Hanife001 Holle organic 👍 Demeter sertifikalı, kesinlikle denemelisin gaz vs yapmıyor ve doyuruyor
Duruonur Hanife001 bende aptamil conformil kullanıyorum sindirimi daha kolay gaz yapmıyor 300gr mı 65lira
kiliclar [bilinmeyen] ya belki biberon istemiyordur birde sulukla dene bakalım canım aptamili bence içer bazen biberon almamaları tutuyor
hanifedog reflüsü olabilir ben de aptamil veriyorum hiç sıkıntı yaşamadık gelişimine en iyi gelen mama bu oldu. eğer çok kusması oluyorsa doktorunuza sorun aptamilin ar maması var onu alabilirsiniz.
Rustemoz33 Umutmom kabız oldu mu hiç biz aptamil kullanıyoruz 1 aydır ama 1 haftadır kabız oldu çocuk bende o mamayı düşünüyorum da 🥺
tczehra [bilinmeyen] kesin biberon istemiyordur sulukla veya kaşıklı biberonlar var onunla deneyin birde aptamili