Hsyn9Karan simsimum içeriği kilo alımı nasıl bı tanıdığım biberonla verilmiyor dedi o aklıma takıldı burda danışmak istedim
simsimum Hsyn9Karan ben biberonla ıciriyorum ilk baslarda alisamadi sonra alisti yavas yavas kilo alımını henüz bilmiyorum bu ay gideceğim doktoruna
Aryakus28 Hsyn9Karan evet benim kızım 25 günlükken süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu anlaşılmıştı aptamilin özel bir mamasını kullanmaya başlamıştık tadı ve kokusu iğrenç 6 gün uğraştım ama bebeğim asla emmiyordu sonra doktor evolvia yazdı pirinç bazlı bir mama ama kızım onada zor alıştı tadı ve kokusu bakımından diğer mamalardan daha iyi sonra üretim hatası olduğu için biz bebelac pepti junior kullanmaya başladık ve vanilya şurubu ile tatlandırıp öyle veryrm asla içmiyor..
simsimum Hsyn9Karan ben sadece akşam yatarken veriyorum onun dışında pek vermiyorum devletin verdikleri nasıl bilmiyorum açıkçası elimde bir tane mama var alfamino diye mama değişikliği olmasın diye kullanmadım bebelac pepti junior kullanıyorum kaşıkla alıştırdım ilk içmiyordu bir gün sonra biberonla verince alisti
Cocolingo Aryakus28 bizde evolvıa rp1 kullanıyoruz sanırım aynı mama , üretim hatası derken nasıl anladınız hatalı olduğunu
Aryakus28 Hsyn9Karan farketmiyor devlet karşıladığı için özelde de devlet hastanelerindede yazılıyor ama bebekte özel bi durum olması gerekiyor diyet maması olduğu için yazmayabilir doktrlar bebeğiniz nesi var ?
Aryakus28 Cocolingo mamanın bi serisinde sorun çıktı rp1de kötü bir kökü ve suda çözülmüyordu kesik süt gibi oluyordu 1 kaç kere içirince kustu bebeğim ve asla mamalarına sahip çıkmadı firma..
Cocolingo Aryakus28 benim il kutum kokusu garip gelmedi bana ama söylediğiniz gibi asla çözünmüyor kaynak suda eritip sopuk su ilave ediyorum yinede biberonda çok mama kalıntısı kalıyor hiç güvenim kalmadı mamalara yazık günah yahu minnacık bebekler yiyor
Hsyn9Karan Aryakus28 mama kullanıyorum bugün bı tanıdığımız mama yazdırıp aliyorsunuz dedi bende tam içeriğini bilemedigim için size sormak istedim
Aryakus28 Cocolingo zaten pirinç bazlı bi mama Çabuk erimiyor biraz uğraşmak gerekiyor ama bu bildiğin içinde beyaz beyaz minik minik tozlar halinde kalıyor eğer sizinde öyleyse eczacıya durumu bildirin hatta mamayı değiştirin . Siz nasıl temin edysnz mama çok pahalı
Nimomerve Cocolingo 14 aydır evolvia rp kullanıyoruz. Evet biraz garip kokulu ve tadı kötü sayılır. İlk başlarda bende suda eritemiyordum. Daha sonra şöyle bir yol buldum. Suyu 41 ile 45 derece arasında koyuyorum. Bunu için derecem var ölçüp öyle koyuyorum. Mamayı koyduktan sonra iyice çalkalıyorum. Normal mamalar gibi az çalkalamıyorum. Böylece iyice çözünmüş oluyor. Evet biberonda sarımsı bi kalıntı kalıyor bu da içinde pirinç olduğu için
CatBoy Hsyn9Karan Özel mamalar tıbbi amaçlı kullanılır çocuğunuzda bir rahatsızlık varsa doktor gerek duyarsa yazar. Besin alerjisi, reflü mamaları, yada gelişimi persentil altında kalan çocuklara özel beslenme solüsyonu verilir.
Cocolingo Aryakus28 toz şeklinde dğeilde minik parçacıklar şeklinde sıvaşıyor biberonun etrafına, ben eczaneden ücretiyle alıyorum