Mehmetereninannesi kadirefemmom Şansa bak 😁 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Rnalna hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Littlebird Mehmetereninannesi eczanede tartılırım ilk fırsatta canım. Annem kendi tartısını getirecek bana ama ne zaman getirir bilmem
Mehmetereninannesi Littlebird tamam canım hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Bezelyem hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel ☺️
Adababy Mehmetereninannesi ben chole tingiciyim😄 sabah yaptım 40 dk sporu chole ile 😁hedef belirlemiştm ben 67 den 55 e düşersem kalan 5 kiloyu sporla vericem diye öylede oldu 67 den 55 e düştüm sonra diyeti bıraktım (aralıklı oruç) 2 kilo aldım 5 ay içinde şimdi tekrar spor eşliğinde 7 kilo vermem lazım 50 olmam için ama sporu sıkılaşmak için yapıyorum sarktım baya güzel sonuç alacağıma eminim
Bezelyem Adababy ben de gebelik öncesi chloeciydim. Şimdi hem sert olur hem de sütümü etkiler diye korkuyorum
Bezelyem Mehmetereninannesi bebeğimin süt ve süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, narenciye alerjisi var. O yüzden yiyecek bir şey bulamayıp ekmeğe reçele pekmeze düşüyorum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Bıktım çünkü ne yiyeceğim derdinden
Mehmetereninannesi Bezelyem bol yeşillik ye kahvaltıda akşam yemeklerinde sebze yemeği tüket . Tabi en sağlıklısı diyetisyene gitmek
Mehmetereninannesi Sessiz_oyuncu hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel 😇
Mehmetereninannesi Ebrux555 inşallah hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel ✅
Deletedmom_21 Mehmetereninannesi şimdi bu leslie videosunu gunde kac sefer yapıcaz canım beni biraz aydinlat ben ayran kuru yapıyorum 5 gunde 2.5 kg gitti 2 ogun yiyorum cayi ve kahve sekersiz iciyorum.gunde 3 lt su iciyorum
Alyaminel Deletedmom_21 emziren anne misiniz bide sadece yoğurt kürü mü yaptınız yaptığınız başka bi diyet yada program var mı acaba
Rabia4646 Mehmetereninannesi sütüm çok az malesef diyet yapamıyorum. En azından yediğim kalorilern karşılığını veririm
Mehmetereninannesi Rabia4646 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
findiginannesi_ Miniminnakbebe Ben diyetisyene gitçem 4 aydan önce zayıflayamazsın dedi .diyetle beraber spor ve yürüyüşle destekleyecem inşallah.
Bezelyem Adababy yani ben de tam bilemiyorum. Süt üretimi için gerekli olan kaloriyi spor için harcarsak etkiler mi acaba dedim. bir şey bildiğimden değil
Mehmetereninannesi Bankacianne34 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel
Mehmetereninannesi Oyku16 hoş geldin ilk leslieni yapıp buraya yazmanı istiyorum. İlk fırsatta yapıp gel