Aleynabali Çok alakalı değil belki ama oğlumun odasını ayırcam ancak beşikli oda takımı mı daha kullanışlı olur yoksa montessori mi bi türlü karar veremedim hangisi daha iyi? Oğlum 8 aylık bu arada
Cagla87 Aleynabali Biz montessori yaptırdık. Çoook da memnunuz. Kızım 4 aylıktan beri yatıyor. Şu an 6 ay 1 günlük.
Tospagam Aleynabali montessori kesinlikle ben almadığıma pişmanım düşme tehlikesi yok kendi başına yatağına girip yatabilir
Eldarwenn Aleynabali montesoriyi çok istiyodum ama gece uyanıp kalkıp evde gezebilr yada odasında karanlıkta bi yere çarpar ya bişi olursa düşüncesi bni bu işten tamamen vazgeçirdi. Hiç bişi değilse ben gece görürsem kesin korkar çığlık atarım dye vazgeçtim resmen 😅 Çok güzel ama bnm psikolojime uymadı. Büyüyen yatak aldım şimdi gündüzleri yatağına oyuncaklarıyla koyup tuvalete gidebilyrm nereye gider dokunur diye düşünmüyrm.
KaSeAy Aleynabali Ben montessori yaptırdm daha yatagnda yatmıyor ama cok kullanıslı oldıgınu düşünüyorm
Aleynabali Cagla87 peki dönerken felan bi sıkıntı yaşıyor mu yani şöyle ki ben oğlumu beşiğine düz yatırıyorum sabah ayak ucunda yan yatmış buluyorum bu yüzden kararsız kaldım 🤷🏻♀️
Cagla87 Aleynabali Benim kızım da çok hareketli. Hem dönüyor hem emekliyor. Bir kere düştü giriş yerinden. Çok yüksek olmadığından sorun olmadı çok şükür. Kapılı modellerini düşünebilirsin. Ben şu an kapı niyetine çarşaf gerdim girişine. Birkaç ay sonra kendisi inip çıksın diye çıkarırım çarşafı.
Aleynabali Eldarwenn bi de işin bu kısmı var tabi hiç böyle düşünmedim 😂 ama çevremde bi kaç kişi büyüyen beşiğin yatağa dönüştüğünde kullanışsız olduğunu söylüyor 🤷🏻♀️
Babe Aleynabali Ben buyuyen yatak almistim ayrica sepet besigi var besigi suan benim odamda ama 9 aylik olunca yatagina gecirmeyi dusunuyorum.Diger dediginiz montessori bana mantikli gelmiyor.Buyuyen karyola daha guvenli gibi sanki.Baya yuksek bizimki.Tek basina kalkip cikamaz yataktan
Aleynabali Babe güvenlik konusunda evet büyüyen beşik daha mantıklı ama montessorinin de kenarları çevrili modelleri var ve büyüyen beşik alan bi kaç yakınımla konuştuğumda yatağa dönüşünce hiçbi işe yaramadığını söylediler o yüzden onu düşünmedim hiç 🤗
Aleynabali Cagla87 evet olabilir aslında sonradan monte edilebilen kapılar da var eğer montessori olarak alırsam onu yaptırmak zorunda kalıcam gibi görünüyo 😂
Depresif_polyanna Biz başta sepet beşik kullanıyorduk, hareketlenince park yatağa geçtik. Üç yaşına kadar bunu kullancaz sonra da montessori şeklinde odasını kurcaz inşallah nasipse.
Aleynabali Depresif_polyanna benim oğlumda sepet beşiğe sığmaz oldu nerden aldıysam zaten heves edip 🤦🏻♀️ bu yüzden odasını ayırıp daha büyük yatağa geçirmek istiyorum 🤗
fatima Aleynabali montessori yaptırdık bugün daha doğrusu eşim yaptı beşik ilerde küçük gelir hiç bir işi iki iş yapmayalım dedik. 8 aylık oğlum
Aslanannesi_ Aleynabali Ben 2 yaşında ayırdım ikeadan uzayan yataklardan almıştım kızım 8 yaşında halada kullanıyor. Ama sizinki biraz ufak montesori olurdu tercihim . Sallanan beşik alırsanız yine değiştireceksiniz bence 3 iş yapmayın.
Aleynabali Aslanannesi_ ben de o şekilde düşündüm beşik çok kısa kullanır diye ama sallanma vs yönünden beşikle çok arada kalmıştım
Aslanannesi_ Aleynabali Sallamaya alıştırsanız öyle gidiyor benim oğlum 4,5 aylık emzirip koyuyorum yatağı benim yatağımla birleşik olanlardan çok rahat ettim. Kızımda ayakta emziriyordum belim kopuyordu ikinci tecrübe oldu 🙏🏻