Hyylz Selam kızlar 56 günlük oğlum var mama alıyor Aptamil kullanıyoruz işin açık yanı maddi durumum çok yok sizce BİM’in bebita 1 numarası nasıl iyimi kullananlar yazabilirmi
Nurseda95 Hyylz ben de dün aptamil aldım bebeğim beğenmedi elimde kaldı çöp olacak 😥benim ablam ve bir komşumuz da bim Maması ile büyüttü bebeğini çünkü gerçekten maddi olarak çok zor
tospikk1 Hyylz bimin mamasini degikde biz a101 deki bebelac markasinj alıyordum yumurta süt alerjimiz çıkınca birakmak zorunda kaldik alerjik mama kullaniyoruz en azindan bebelac deneyin isterseniz
Hyylz Nurseda95 geçim çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah konu çocuk olursa da elimiz kolumuz bağlanıyor
Nurseda95 Hyylz eğer kabul ederseniz mamayı size vereyim nerde oturuyorsunuz çünkü içinden toplasan dört kere denedim hiç birini de yemedi ama ablam bim mamasından çok memnun bana da ordan ol diyor
Efemom42 Ya genel olarak bişey diyemem ama, benim elimde küçük paket aptamil var bebeğim sadece 3 kez kullandı, öylece duruyor bende birisine vermek istiyordum, nerede oturuyorsunuz boşa gitmesin mama, vermek isterim
denizesintim17 Hyylz oglum 28 aylik 12 ayıdan sonra bim Bebivita mama ile devam ediyorum cooook memnunum uykuya o mamaya geçiyor süt falan da almistim ama illa o mamayi istiyor🤷♀️
MelisT Hyylz Bebevita yanlış bilmiyorsam Hipp markasının yan ürünü. Bende şuan Bebelac kullanıyorum burda da kullanan birkaç kişinin memnun olduğunu görmüştüm😊 Her bebek için farklı oluyor deneyip kendiniz karar verin bence 😊
Annemkuzum12 Hyylz canim brnim bebegim 7a ykik 4. Aydan beri onu kullaniuorux memnunum sende kullanip deneyebilirsin hatta gazina kaka yapma sorununa iyi geldi insaAllah sende yan etki yapmaz
1kizannesi Hyylz her bebek için aynı olmayabilir ben denemek için aldım kızım sevmedi 3 kez verdim 3 kez kustu ama ağız dolusu kustu bir daha da vermedim her bebekte farklı oluyor alıp denemeniz gerekir
Pekmeziletahin Hyylz bebivita hipp marka bebek mamasinin yan ürünü hani oluyor ya başka ürünler dede ben yıllar önce oğluma kullandım ebebekten alıyordum ozaman üstünde öyle yazıyordu sonra bimde satmaya başladı.benim oğluma kilo bile aldirmisti ama her bebek sevmeyebiliyor yada yaramayabiliyor olmadı alır bir denersin yavruna