2aslanannesiii Oğlum 23 aylık yaklaşık 10 gündür geceleri bağırıp kalkıyor sıçrıyor uykuda ne olduğunu anlayamadım sonra okuyorum sakinlessin diye bi seferde beşikte dönüp duruyor gözleri kapalı şekilde korkmaya başladım artık noluyor bilen varsa yazsın lütfen
Sibel8Duru 2aslanannesiii benim kızım da 24-25 ay civarı aynı sekildeydi çok korktum. 2 haftadan biraz daha uzun sürdü malesef sonra kendiliğinden geçti
antropologanne 2aslanannesiii Bu bahsettiginiz her gecemi oluyor ? Sizi duymuyor, görmüyormu ? Kaç dakika sürüyor ?
2aslanannesiii senaaylim bilemiyorum ki biseyde yapamıyorum bi saati geçiyor tekrar uyuması bazen uzun bazen de kısa sürede uykuya dalıyor
senaaylim 2aslanannesiii gün içinde bir iey yaşayıp etkilenmişt3 olabilir benim kızım gün içinde çok yorulunca ya da kötü bi olay yaşayıncs oluyo bazen maalesef
2aslanannesiii senaaylim yani evet olabilir tv açık akşama kadar her türlü şey izleniyor bide eşimle tartışırken oda bazen korkuyor çığlık atıyor
senaaylim 2aslanannesiii zaten elinizden gekdigince tv izletmeyin derim ben çok tv izleyen tabletle vs oynayan çocuklar maalesef dikkat problemi yaşıyolar bunu birebir kendi kardeşimde gördüm
GSevilay65 2aslanannesiii etkileniyor olabilir çocugun yanında yüksek ses bağırma iyi değil cnm geceleri o yüzden uyumaz ağlar çığlık atar gündüz ne yasadiysa gece onu yaşar
2aslanannesiii senaaylim dikkat edicem bundan sonra bide iki oğlum var ikiside gün içinde sürekli birbirine giriyorlar oyuncak yüzünden olsun her konuda çığlık atıyorlar resmen benim dediğim olucak diyor ikiside bazen bağırıyorum artık gücüm tükeniyor bi seferde eşimle tartışıyoruz sen bakmadın ben bakmadım diye
Sibel8Duru 2aslanannesiii bizim hergun aynı saatlerde oluyordu. artık 10-15 günden sonra o saatten önce şu icirme vs bahanesiyle uyandrdm kısa süre icinde yok oldu belki de uyandrdigim icindr sizde deneyin belli saatte oluyorsa
Sibel8Duru antropologanne benim kızımda da oldu. seslensem de önünde dursam da fark etmiyor gibiydi gözü açıktı ama sanki görmüyordu dokunmaya çalışınca daha kötü oluyor temas daha kötü yapıyor. hiçbir şey yapmadan geçmesini beklemekten başka çare olmuyor
2aslanannesiii antropologanne evet ayni saatlerde oluyor birazdan başlar hatta eminim görmüyor gözleri kapalı şekilde bağırıyor
2aslanannesiii Sibel8Duru ilk uyandığında evet gözleri açık ama sonra yatırmaya çalıştıkça saklarken dalıyor yerine koyuyorum yine bu sefer gözleri kapalı şekilde bağırıyor
antropologanne 2aslanannesiii Gece terörü eĝer kesintisiz bu kadar ard arda oluyorsa mutlaka bir destek almaniz gerekir. Çünkü en fazla haftada 3 atak olması beklenir. Altinda yatan bir nedeni olmali yavrunuzun.