Zeke Kızım suan 11 aylık ebe bize tavuk yedirme kıllanma yapıyor ömür boyu yemesede olur dedi uediren annelerimiz var mı ya verdim bugün ama içim içimi kemiriyor
26082014 Zeke çok saçma geldi bana abimin ve ablamın kızları tavuk yerlerdi ve çok severlerdi hiç birşeyde olmadı
Deletedmom115 Zeke et ve türevlerinden alınan vitaminler var eğer güvenilir bir yerden alınıyorsa verilmeli ilk defa duyuyorum ve çok saçma geldi
NekwaSultan Ozge_AyazEfee ahaha ben daha konuyu anlamamisken senin yorumunla aydinlandim güzelim 😅🤣🤣🤣
Zeke 26082014 yani evet bizde yiyoruz ben cok severim öyle diyince şaşırdım kıllanma yapıyor diye bide suan tavuklar sağlıklı değil falan dedi
Zeke Deletedmom115 hemsire de simdi ki tavukşar zaten cok sağlıklı değil gdo’lu fakan dedi o yüzden mi acaba ömrü boyunca yemesede olur zaten kıllanma da yapıyor dedi şaşırdım🙄
yldrm986 Zeke doğru demiş, köy tavuğu bulabilirsen ver onun eti kırmızı ete benziyor öyle bembeyaz değil ve yağlı oluyor,ben köyde büyüdüm annemler yetiştirirdi.Sehirde aldığımız tavuktan çok başka inan...
Meryemdeveci Zeke oglumun doktorudaaa öyle dedi bana verme diye köy tavuğu verebilirsin demişti Onuda nerden buluncam oğlum 13 aylik oldu sadece gecenlerde corbasına ilk defa az bırsey kattım normalde hiç vermemiştim
yldrm986 Zeke verme canım, küçücük civcivleri hormonla 1 ayda tavuk yapıyorlar,çok zararlı,bir kereden bişey olmaz ama bundan sonra veremezsin😉
Belinayyy Zeke hormonlu olduğu için demiş olabilir tavuklar çok kış sürede büyüyor köy tavuğu bulabilsek keske
Deletedmom136 köy tavuğu filan bulmak lazım yoksa şimdi tavuklar epey ilaçlı hormonlu tavuk kıllanma da yapar erken ergenlik de
[silindi] Zeke organik olmayan kısa sürede büyümüş hormonlu tavuk evet yemese de olur bi faydası yok gerçekten ve piyasada satılan hiçbir tavuk eti de kendi haline bırakılmış değil. İsterseniz bu konuda Yavuz Dizdarı dinleyebilirsiniz youtubedan
[silindi] Zeke bir kere verdniz diye kıl yumağı olmaz ama artık hiçbir şey organik değil organik olan şeyler de çok pahalı erişimi zor. Köyde akraban olacak tereyağını yoğurdunu sütünü tavuğunu yumurtanı vb temin edeceksin ya da köye yerleşip bunları kendin üreteceksin. Maalesef bu devirde bunun dışında sağlıklı beslenme mümkün değil. Ben şehir hayatında yaşıyorum ama bizim şehirde kurulan pazarlara köyden tarım malzemeleri doğal ürünler getiriliyor oralardan almaya çalışıyorum. Özellikle yaşlı teyzelerin açtığı ufak tezgahlarda az ürün oluyor onlardan alıyorum çünkü kendi bahçesinin ürünü oluyor.