Defnemhuzurum Selin3561 o kişiden kişiye değişir benim ki Çok ağırdı 1 hafta ölü gibiydim toparlanmak bi kaç haftamı aldı çünkü ilerlemişti benim ki ilaca geç kalmıştım
Selin3561 Defnemhuzurum yani mesela bişeye heyecanlanıp panik yapayım ya da sinirleneyim hemen tekrarlıyor bagırsaklarım gurulduyor kalbım hızlı atıyor
Defnemhuzurum Selin3561 sizin ki panik atak gibi duruyo inşaallah geçer üzerine fazla düşmeyin düşündükçe daha kötü oluyo insan olmayan şeylerde cikiyo sonra
Selin3561 mashaa merhaba canım ah hala aynıyım biliyor musun bu ıllet sürekli tetıklıyor durup dururken senin neyin var
mashaa Selin3561 ah ahh neyim yok ki. Panik atak, anksiyete, kaygı bozukluğu endişe hepsi var çıldırcam artık. Bunlar geldikçe nefes alamıyorum kaşınıyorum
Selin3561 mashaa benımde canım hepsı var basım ağrıyor sürekli kulaklarımdan alev çıkıyor artık sürekli kendımı dinlemekten cıldırcak gıbı oluyorum hep bir yetim ağrıyor ağzım zehir gibi
mashaa Selin3561 hepsi hepsi. Kafayı yicem artık. Psikiyatriye gidicem ben . İlaç kullanmadan geçmicek. Doktor atarax yazdı ama hiç bi işe yaramadı. Antidepresansız olmucak artık kendime zarar
Selin3561 mashaa ınsnalar yanımda konuşuyor ben kendımı dınluyorum onları degıl 😄 ben onayla doktora da gıtmıyorum ama sürekli aynı şekilde tekrarlıyor çok pis bir haftalık bu
mashaa Selin3561 Aynen bedenim orda ama beynim değil 😂 hastalık hastası oldum resmen. Neyse ben gidiyim doktor ne dicek sanada yazarım 😄 Bizi bizden başkası anlamaz