buseee9 Anneler kolik bebeklerinizle nasıl başa çıktınız neler yaptınız ne yapıcamı bilemiyorum sancı geldimi çok ağlıyo hiç bi şekilde sakinleşmiyo 😔
HusneB buseee9 zaman sadece bende yaşıyorum 3 aylık şuan 6-8. Hafta atak haftasını atlatın alışıyorsunuz bu durumuna
BeyzanurrK buseee9 ben hastaneye götürdüm bugün canım doktor damla verdi çok şükür bugün iyiyiz benim kızım da çok ağlıyodu susturamıyodum o ağladıkça benim canım yandı ama bugün elhamdülillah iyiyiz sen de şimdilik 3 damla zeytinyağı ver ağzına sonra da gaz çıkarma hareketi var onu yap bebeğe inşallah geçer canım 🤲
Mutluanne1 buseee9 canım benimde bebek kolik sabahları samp simplex öğlen biogai aksama doğru yine samp simplex kullaniyoruz ancak öyle rahatladı
Azraada58 HusneB bizde 3 aylıgız gercekten alışıyorsun ilk zamanlar ona bakmak bana eziyet gibi geliyordu birde sezaryen dogumdu agrım oluyodu ama suan bi sesine direk ayaktayım şimdide atak başladı 3 gündür cocukgu sanki sıkıyomuşun gibi bas bas bagırıp aglıyor 🤦♀️
HusneB Azraada58 aynen öyle sanki hasta gibi ağlayıp bağırıyor uyuyana kadar kucağında durmak istiyor sabırdan başka çare Yok onu anladım Allah sizede bol sabır versin
buseee9 BeyzanurrK mamasına zeytinyağ koyuyorum gaz ilacımızda var masaj da yapıyoz ama arada bi yaygara kopuyo
HusneB buseee9 herkes farklı birşey söylüyor bu konuda şafak sayıyorum :) maksimum 6 ay duydum daha erken de azalarak bitebiliyormuş biz 3 aylığız halâ kolik geçmedi ama 2. Ayına göre çok çok iyi büyüdükçe seni anlıyor oyalayabiliyorsun
Dilaraplt buseee9 karnına masaj yap yüz üstü yatır bacaklarını karnına hafif bastır bırt bırt atar rahatlar ben öyle atlattım 3 ayı sonrası düzeliyor anason çayı ver 30 mle 1 kaşık demle ılısın içir saat yönünde bacaklarını karnına bastırıp bu hareketi her alt değişiminde 5 6 kez yap yediklerine dikkat et arada paranox s fitili 7 kilo altıysa yarısını at popişine geçmiş olsun
buseee9 Dilaraplt masaj hep yapıyoz daha 1 aylığız çayı vermeye korkuyorum fitil zaten kabul etmiyo kabızlık için denedik asla attırmıyo kasıyo kendini fitil gitmiyo
Dilaraplt buseee9 ah gülüm ben olaydım şimdi neler yapmıştım bak son olarak bi tülbenti sadece karın kısmına hafif sıkarak bağla o yöntem işe yarar karın kısmını kaplasın ama
Efsailke 2 aylık kızım çok gazlı nurse harveys, sab simplex denedik iyi gelmedi. Şuan günde 1 defa biogaia 5 damla ve günde 6 defa nutrigen Neo wind 5 damla kullanıyorum çok şükür rahatladık. Birde kolik geldiği an ılık duş iyi geliyor.
Azraada58 HusneB aynısıı hic bir şekilde durmuyor valla gercekten allah kolaylıkversin hepimize annelik cok kutsal bir görev en cokta sabır cektigimde anladım valla