seheriko İyi Akşamlar kızlar 🥰 Babalar günü için hediye düşündünüz mü ? Ben parfüm, elbise vs değilde manevi bir anlamı olsun istiyorum. Ama bu konularda çok kıtımdır 🙈 Sizlerin aklına gelen öneriler varsa alırım bir dal 🤣
Tatlican seheriko Bendede guzel bir fikir yok .Esim icin en guzel hediye arnavut mantısı 🤣onu yapmayi düşünüyorum
Kalimbanne seheriko canım senin küçük kızla bundan yapabilirsin ilk babalar günü hediyemizdi bir de videolarını birleştirip anılik bir şey hazırlamıştım 😁 geçen sene de video yaptım bu sene oğlum büyüdü akillandi ne seçerse secsin oglumun seçtiği bir şeyi hediye edeceğim eşime 😅
Duyulurum seheriko kadına manevi hediye çok da erkeğe gelince bilemiyorum… Çocuğun saçından bileklik falan yapılıyor ama benlik değil o. Yine de yüzük bileklik takiyorsa çocukların ismi yazılı bir şeyler olabilir
Kocakgiller GericekilmeKorunmaDegill 🤣🤣🤣 ben grupta böyle bi espiri yapsam tutar bana ben gülmedim ki diyen ruhsuz biri denk gelir 😬
Tatlican seheriko Nedemek yollarım tabi😊Kardesim ani defteri yaptirmisti esinn fotilari vardi altinda ona uygun sozler vardı cok guzel
seheriko Kalimbanne Yaaaa evet süper fikir 🥰 Parmak boyalarla falan birşeyler yazarım aile resmimizi falan yapıştırırım çok güzel olur ❤ Teşekkür ederim ince ruhlu bağyaaaan 😘😘
Mavi1 Kalimbanne kız bu cok güzel ya bende yapıcam allah razı olsun 😁 nasıl yaptın malzeme neler söyler msin
Kalimbanne seheriko rica ederim çiçeğim bende fikir çok 😅 aklıma başka bişey gelirse yazarım yine ama bence basit şeyler daha etkili oluyor 🥰
Tatlican seheriko Birde yılın en iyi babası diye ödul olabilir .fikir yok dedim ama aklima geldi buda🤣
MiracAlpinveUmutunAnnesi ikibalannesii Oo Sena hanım geçenlerde size inst yazdım görüldü attınız benden Bi adet trip kazandınız teprikler
ikibalannesii seheriko Ahahahha bence de 😁 onu baba yaptığım için o bana alsın aşırı mantıklı bir karar bence 😁😁