Aselikoommm Bugün kızımın aşısı vardi ebe hangi mamayi kullandigimi sordu hipp kullandığımı söyledim fakat o mama yerine aptamil veya bebelac ver içinde şeker var hipp mamanin ve daha önce hiç böyle bir marka duymadım dedi oysaki kızımın gelişimi güzel ve mamayi severek içiyor aptamilde de şeker var diye biliyorum siz hipp mama kullanıyor musunuz herhangi bir sorun yaşadınız mı
simaybrcu Aselikoommm ya ebelere bakma sen ben onlara soru bile sormam. Bebeğine ne iyi geldiyse ondan devam et
Feyzanne Aselikoommm ebe dediğiniz çok mu küçük nasıl bilmiyormuş hippi ay 😂 arkadaşımın doktoru mesela şey demiş biz mamalarda mamanın tarihçesine bakarız hipp de çok eski mamalardanmış ama belki yürkiyeye Geç gelmiştir vs. Ben de combiotic kullanıuorum cok memnunum açıkçası. Mamalar da hemen hemen aynıymış ya bebegin seviyorsa kilo alımı iyiyse takma bence devam. İyi mama değil de bebege iyi gelen mamayı bulmak her zaman kolay olmuyor
Nurseda95 Aselikoommm ben de hipp kullanıyordum canım dün doktora gittim bizi kusturuyordu hipp doktor bebelac ve aptamill çok iyi gelen tüm hastalarım hipp de sorun yaşıyor dedi eczane de aynısını dedi şaşırdım bende
Gokcennderenn Aselikoommm gelişimi iyiyse bırakma derim en iyi Alman markası. Bizde hipp ile başladık kilo alımı olmadığı için bebelac Gold nutricare kullanıyorum. Her mama her bebeğe iyi gelmez siz bebeğinize göre davranın
Aselikoommm AlyaMiraTy Bende öyle biliyordum araştırarak aldım ve kızım ilk defa mamayi reddetmedi ebe aklımı karıştırdı
AlyaMiraTy Aselikoommm bir kişinin lafını çok önemsemeyin bazıları ne kadar bu işin içinde olasada mamaların durumunu bilemeyebiliyorlar siz bebeğinize bakın kilosu iyiyse kolay sindirebiliyorsa gaz yapmıyorsa iyi geliyor demektir
Bdem Aselikoommm ben sma kullaniyorum ama eczanedeki gorevli hipp kullan gaz yapmaz o mama vs diye ovmustu
simiyyy Daha önce hipp diye bir mama duymadıysa kendi cahilliğine yansın o zaman hem hippi hiç duymayıp hem içindekilerden nasıl haberdar olabiliyormuş 😄 bu ebelerdeki doktorculuk oynama merakına hastayım zaten 😄
Aselikoommm simiyyy bimde mi satılıyor dedi bana 😂😂 ben bebek mağazasından civilden yada eczaneden alıyorum deyince şaşırdı 😂
Aselikoommm Feyzanne daha önce kilo almadı mama kullanmiyorduk o zaman ama kilo da vermedi şuan 6 bucuk aylik 8 kilo 500 gram neden kilo veriyor bebegin dedi oysa vermemişti sadece aynı kiloda durdu bir süre ve boya gitti ama anlatamadım kadına vallahi sonra mama konusunda sacmaladi😂
Aselikoommm Gokcennderenn çok teşekkür ederim kilo alımı da iyi çok şükür bir ara kilo alması durdu fakat şuan 6 buçuk aylık 8 kilo 500 gram bence gayet iyi ama anlamadım gitti
Aysimannesi Aselikoommm 2. Ayından beri hipp kullanıyorum.5 aylık oldu hipp anne sütüne en yakın mamaymış ( yersen ) hipp ‘te laktoz var süt şekeri var… aptamilde fruktoz var meyve şekeri . kısacası piyasadaki mamaların Hiç birinin diğerine bir üstünlüğü yok ..( satış stratejisi) Hangi mamayı bebeğiniz Tolere edebiliyorsa onu kullanın .. yani bir yan etki (kabızlık -kusma vs ) . Denemek için almıştık aptamil hem tadını sevmedi hem de kabızlık yaptı kullanmadım attım kutuyu. ..Hipp bize iyi geldiği için kabızlık yapmadığı için kullanıyorum memnunum.
mertinannesidilara Bende 2 aydır hipp combiotic kullaniyoruz, bence bu mama çok çabuk aciktiriyor. Üç saatte bir besleme vs bizde hiç olmuyo sanırım kolay sindirildigi için. Ancak Aptamil de çok kullanılan bir marka. Ona geçmeyi de düşünmüyor değilim.
Aselikoommm mertinannesidilara aptamili çok küçükken kullandim yenidogdugu zaman kabızlık ve gaz yaptığı için bırakmıştım sonrada uzun süre mama yemedi hipp markayı sevdi
Yumut Aselikoommm hayır yaa hipp en iyi mamalardan biridir üretici firması almanya başından beri doktor onaylı kullandım hüçbir sıkıntı yok kullanabilirsiniz
Aselikoommm bnmyavrm benim bebeğime yapmadı fakat ebe önermedi hiç duymadım o markayı falan deyince şaşırdım oysaki bebegimin tek yedigi mama hipp 6 bucuk aylik 8 kilo 500 gram