SemaK deno1 2 li karınca yemi kiti var en etkili çözüm o ben sirkeli sular yaptım kahveler koydum naptıysam geçmedi ama o kitleri koyunca ertesi güne kalmadılar
ebruliev deno1 Tebeşir gibi karınca kovucular oluyo onları kullan hem gelmiyolar hem karıncalara zarar vermez
deno1 Pol34 sözde süpürge robot süpürge hepsi var ama bizim parkeler silikonu aşınmış kenarlardan ordan firliyorlar sabahtan peslerindeyim resmen😅😅
3melek_annesiii deno1 limon koyabilirsin kaçıyorlar birde karınca tozları var onlardan kullanabilirsin
Asenam16 deno1 bende de vardı, evde hamam böceği de gördüm 2 3 ay önce, eczaneneden jel aldım sıktım geldikleri yere, dolap altlarına felan, evde hamam böceği de yok, karınca da yok artık 😃
Esoca38 deno1 kız benimde bugün aynısı olmuş ama çok değil toplam 5 6 tane buldum halıda gezen. Benim balkonum salonumda. Hemen balkonu yıkadım güzelce. Limon dilimleyip gider borusunun oralarina dizdim annem öyle söyledi limona gelmezlermis. Birde tuzlayin demişlerdi kapının eşiğini falan tuzladim iyice. Hayır olsun inşallah 😂
deno1 Esoca38 bende şaşırdım bi anda mutfak parkeleri silikonlari aşınmış artık açılmış araları parkeden fırlıyorlar oraları silikon yapmamış lazım bitmez hep gelirler
Asenam16 -HafsaNur24 ben karıncaların geldiği yerlere sıktım. Süpürgeliklerde delik vardı oralara her yere sıktım valla.
Esoca38 deno1 bende 3. Katta oturuyorum sanırım en aşağıdan geliyor orayı ilaclamak lazım yuvaları yok çünkü duvardan tırmanıp geliyorlar 🤔
Duyulurum deno1 karınca tebeşiri diye bir ürün var ben ondan kullanıyorum. Geldiği yeri çiziyorum bir daha gelmiyorlar. Bir de evdeki boşlukları eşim silikonla dolduruyor. Geçen gün banyoda duşakabinin içinde duvarda yanlış açılan bir vida deliğine yuva yapmislardı…
deno1 Duyulurum benim esimde silikon aldi dolduracaz yoksa önüne geçemeyiz mutfak parke kenarlari açık ordan çıkıyorlar her yere yuva yapıyorlar sıcak oldu başladılar