Elifcan Alininannisi banada verdi doktor aynı dert fazlasıyla var bende ben gaviskonla birlikte bugün başlıycam
Guneshilal bende kullandım cnm.bir ara bıraktım ama yarım.sise var hala acaba son kullanma tarihine kadar kullanırım yoksa açılınca belli süre içinde kullanmamı lazim
Cinarpasa Bende sürekli gastrotuss baby kullanıyorum. 4 saatte bir yani 2. Emzirmede 2,5 ml veriyorum. Faydasını gördüm ve kullanmaya devam ediyorum. 2 aylık oğlum. Kusması azaldı ancak sadece ilaç değil büyümesi de etkili mide kasları gelişiyor.
Sevimkumsal Cinarpasa merhaba benimda 1 aylik kizim bu ilaci verdi doktorumuzda bulunmuyir dediler siz nereden temin ediyorsunuz paylasabilir misiniz
1850 tugbakalenci merhaba ne durumdasınuz ilaç bıraz rahatlattı mı bızde 5 bucuk aylıgız bızde bugun baslıcaz suruba
tugbakalenci 1850 ilaç kusmayı kesmedi 1 ay kullandım . Zaten 5 aylık olunca kusmalar azaldı . Şuan 6 aylığız daha seyrek eskisi gibi değil
1850 tugbakalenci gozdearas bızde 5 bucuk aylıgız yenı başladık bakalım ınsallah etkısını görürüz. Gecmıs olsun sizlerede hepsıde bıran once duzelır ınsallah
Sevimkumsal tugbakalenci merhablar benim kizimda 1 aylik kusmasi icin gastrotuss baby verdi doktorumuz ama ben buradaki eczanelerde bulamadim acaba siz nereden temin ediyosunuz bilgisini paylasabilir misinz. 2 yasinda bir oglum var onda gaviscon kullandim hic bir ise yaramadi halada ar mamalara kusmalara devam ediyiruz kiziminda oyle olmasin diye bu ilaci da almak istiyorun iyi gelir belki
tugbakalenci Sevimkumsal merhaba ben izmirde oturuyorum burdan buldum aldım fakat bu şurup hiç işe yaramamıştı yinede kusuyordu oğlum
mmm20 Sareninannes ben kullanmaya başladım bugn. İlk kaşığı verir vermez işe yaradı. Her beslememde kusardı.