Azrasmomm Birkizbiroglan oyyy oyyy 🤭 nolcak bu bebelerimizin konuşmaları böyle 🤷🏻♀️ İnş yakın zamanda düzelir hepimiz rahat bir oh deriz ☺️
Babybloom Azrasmomm 20 aylık kızım bu kimin dediğimde incinin diyor. Normal bu dönemlerde. Hatta iki ismi var ve çoğunluk Zeynep diyor kızıma sadece ben ve abisi İnci diyoruz, ama o İnci ismini seçmiş kendine❤️
Azrasmomm Babybloom yaaa ☺️ Benim kuzum 34 aylık nerdeyse 3 yaşıma gircek o yüzden birazcık endişelenmiş olabilirim 🤷🏻♀️
aylizinannesiii Babybloom 20 aylık kızım dede mama benim dede gel baba hadi dışında kelimelerimiz pek yok konuşmak hiç istemiyor galiba işaret ederek istiyor herşeyi
Babybloom Azrasmomm zamanla öğrenir hiç endişe etmeyin. Bu konuyu işlemek için oyunlar kurabilirsiniz, üstüne basa basa benim terliğim senin terliğin onun terliği gibi. Ama öğrenir yanii
Babybloom aylizinannesiii bizimki biraz çenebaz🤭 dün anane ellerin pis oldu demiş ananesi şok olmuş🤣 ama 5buçuk yaşında oğlum var mesela, o 2 yaşındayken yeni cümle kurmaya başlamıştı. Aynı anadan bile doğsa her çocuğun gelişimi farklı
aylizinannesiii Babybloom evet gerçekten ben erken konuşmuşum eşim geç konusmuş bakalım genetik birazda galiba ne kadar cabalasakta 😂
Azrasmomm Zeynep-mina12 hemde aşırı bir benmerkezci parktaki bütün salıncak kaydırmakta kendisinin. Kimse binsin Yesin içsin oynasın istemiyor 🫠
RiverandSun Azrasmomm inanın çok hatırlamıyorum şu an 8 yaşında ama 2,5 gibibitmişti sanırım. 3 yaşında kreşe başlamıştı çünkü o zaman öyle bir durum yoktu
Smrenes Azrasmomm oğlum 40 aylık aynı şekilde diyorum bunu kim yaptı Enes diyor mesela.. Ben yaptım yok anne yaptı baba yaptı vs diye konuşuyor sanırım ben kelimesini bilmiyor dhaa.. Ama sen kelimesini biliyor.. Zamanla öğrenecek diye umuyorum
Azrasmomm Smrenes evet neden böyle diyorlar acaba psikiyatriye sordum dil ve konuşma terapisine götürün dedi. Valla ebeveyn olarak beynimiz yandı artık herkes farklı şeyler söylüyor 🤷🏻♀️
Smrenes Azrasmomm ya çok abartıldığını düşünüyorum henüz ben demeyi bilmediğinden bence.. Bazen benim o diyor ama bu tür şeyler de isimle hitap ediyor..