Mercimek26 O yaşlarda kızım yok ama kardeşim var. Tabi aramızda yaş farkı olduğu için onun küçük annesi sayılırım 😂 ben kuaföre götürmeyi planlıyorum ilk baştan ağdaya alışsın diye. Daha çok yeni kıllanmaya başladı.
Anesanne Demetbulut kızım 11 yaşında bence kişiye göre değişiyor. Benim kızım esmer bi çocuk o yüzden tüylerimiz var. Birkaç ay önce ağdaya başladık. Evde koltuk altını aldık ama bikini bölgesine cesaret edemedim. Kuaförde aldırdık. Korkuyordu ama korktuğum kadar yokmuş çok acımadı dedi. Bu şekilde devam ederiz artık
Divayorgun Demetbulut ne makas ne jilet en temizi rahatı ağda. Ben jiletle başladım o kaşıntı rahatsızlık hissi diken gibi çıkması hiç rahat edemiyordum
sarmaliklahana Demetbulut 9 yasında yegenım var kardeşim gecen gün sarartıcı almış yapmış bacaklarına ama cok yakıyor agda yapsam ondan iyiymiş kendime de denemek için yaptım dayanamadım cocuk iyi dayandı diyor 🥴
Ikrazumra19 BuzluKahve bence agda tercih etsin jilet kullandikca sertlesiyor sonra agdanin acisina hic dayanamaz
BuzluKahve Ikrazumra19 Ağda yapmayı hiç düşünmüyor zaten. Ben de pek sevmiyorum ağdayı zaten😅 Sert olsun, ileride lazer daha iyi görür hemencik biter.
BuzluKahve Ikrazumra19 Bir de yeni nesil kadınlar için olan jiletler öyle eskiden kullandıklarımız gibi sert çıkarmıyor. Ben de çok uzun süre sadece jilet kullandım. Hiç çoğalmadı.
AntiSosyallKelebek BuzluKahve 👏 ağda asla kullanma hem kararır hem sarkar . Lazer ile devam eder sonra ben hiç ağda kullanmadım jiletden sonra lazer yaptırdım ne kararma ne sarkmam var 😁
Azemefnan_2021 Demetbulut koltuk altını epılasyonla alıyorum genetal bölgeyi jıletle alıyor ama bacaklar için biraz daha beklesın 13 yaşına girecek geçen gün tutturdu kollarımı al diye agda epilasyon o şekilde aldık
pikacuu Demetbulut Ya epilasyona götürün ya da ağda yapın sonrasında karınca yumurtası yağı var onu süürn kılların geç gelmesini azalmasını sağlıyor. Jilet pişmanlıktır asla yapmasın asla
Azemefnan_2021 Yaduuu şimdiki çocuklar hep hormonlu yiyecekler türettiği için normaldir bizim o yaşta sadece genital bölge az gelmişti şimdi 13 yaşına girecek eylülde koltuk altı falan hep gelıyor
BuzluKahve AntiSosyallKelebek aynı ben😂 Çok kısa süre ağda kullandım her yerim batık oldu. Ama kimseye bu durumu anlatamıyorum, ağda ülkemizin kutsalı😬