Sara1904 Deletedmom_73 bende ciltte de bazen döküntü oluyor canm popo çatlağını nasıl anladılar acaba her kaka da olmuyor ama bizim
Sara1904 Otomatik yazmış canm K bakma hani diyeti açtınız ya kan oldu mu olursa da büyük sorun teskıl eder mi benim oğlum kaka yaparken Zorlanıyor o an ıkınıyor sonra rahat Allah’a sukur yani bende yesem artık bişeyler çok sorun olur mu acaba
Ozge-ZS Sara1904 gözlemleyin üç gün kuralıyla bi bakın derim ben bizde diyet açtıktan sonra çok şükür sıkıntı olmadı zorlanarak yaptığında kan oluyorsa makatta çatlakta olabilir bu kadar sıkı diyete rağmen kan varsa belkide alerji değil makat çatlağıdır bunuda en kolay muayene ettirerek anlarsınız eğer öyleyse bu kadar diyete gerek kalmaz sizde bebeğinizde bu kadar vitaminden mineralden eksik kalmazsınız en azından ☺️
Sara1904 Ozge-ZS çok haklısın canm bunun için hemen gıdehım peki canı yanıyor mu makat çatlağına bakarlarken size de dok gecmıs olsun hiç kan falan görmeyin inş birdaha
Ozge-ZS Sara1904 çok zor olacağını düşünmüyorum açıkçası eğer çatlağı varsa bu daha acı vericidir onun için çok teşekkür ederim amin inşAllah 🤲🏻 sizede acil şifalar dilerim bebişiniz bir an önce rahatlar inşAllah sevgiler 💐
Sara1904 findikkurdum56 nokta gibi olunca açık Kırmızı evet ama bazen yeşil kaka içinde koyu renkli sıvı oluyor fazlaca acaba o kan mı bilemiyorum iste
Sara1904 Ozge-ZS çoo teşekkür ederim amin inşallah tüm bebekler için şifa diliyorum bende 💖 sağlıkla büyütün 🙏🏻
Sara1904 Happydef nokta kadar açık renk ama arada yeşil kaka içinde koyuluklar oluyor Kırmızı defol kahvemsi oda kan mı bilemiyorum 😣
runigneb Sara1904 kakada kan alerjiden veya popoda çatlaktan da olabilir. Bizde 2 türlü de oluyordu. Aşırı basıncı kaka ve gaz cıkarmaktan poposunda catlak olmustu. Dr kontrolüne gittiğinizde eğer bakılmadıysa bakmasını rica edebilirsiniz
Sara1904 runigneb evet canm direkt alerji üzerine yoğunlaştılar çatlağın da caresı vardır umarım alerji zorlu bir süreç onun için üzülüyorum yoksa yemesinde degılım