Sara1904 Kızlar bununla nasıl başa cıkıuorsunuz yani alerjik olarak dikkat ediyorum yediklerime ama her gördüğümde çok endişeleniyorum çok korkulası bsey mi artık herkeste duyduğumuz normal bsey mi sanırım sakinleşmeye ihtiyacım var 😣
Ozge-ZS Sara1904 kabuklu kuruyemişlere dikkat ettiniz mi acaba ? Tüm kaka kanlı değilse nokta şeklindeki kana çok kötü bakılmıyor alerji konusunda doktorların bir kısmı üstüne gitme taraftarı bir kısmı diyet bu süreç sakinlik ve sabır isteyen bir süreç zaman alsada geçeceğini bilin sizden bebeğinize streste geçiyor bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin probiyotik takviyesi çok önemli bu süreçte kolaylıklar diliyorum şimdiden 💐
Deletedmom_73 Sara1904 Canım benim kızımda da vardı böyle pul biber tanesi gibi ama poposu catlakmis ondan oluyormuş acaba sizinki de öyle mi
Sara1904 Gulsahek yaptırdım canm alerjısı çıkmadı ama dr daha çok küçük antıkorunda görünmeye bilir sen süt diyetine devam et dedi domates salça bulgur varana kadr yemıyorum
Sara1904 deniz-95 yumurta hayır dana eri sadece köfte yiyorum baharatsız ama onu takip ettıgım de kan yoktu tavukda oldu yemiyorum artık
Sara1904 deniz-95 büyük sorun mu kan hani korkuyorum ama dr lar çok sorun etmıyor deneme yanılma ile devam falan dıyorlar ya
deniz-95 Sara1904 anladım. Deneme yanılma ile bulacaksınız o zaman. Benim kızım da alerjik ama bizde ciltte döküntü ve kakada mukus vardı. 1 ay boyunca dana eti tavuk kuruyemiş yumurta süt ürünü susam tüketmedim, cildi düzeldi. Sonraki 2 ay tavuk ve dana etini açtım tepki vermedi. Sonra doktor kontrolünde süt ürünlerini de açtık.
Haffuse Benim kizim 4 aylik ve hala kakasinda kan var… Gastrentorolojiye gorunecez… Eger her kakasinda varsa, doktorunuz size de yesil alan acsin… Kakanin resmi varsa atabilirmisin? Nekadar kan merak ett8m…
Sara1904 Haffuse resim nasıl yükleniyor size özelden atayım her kaka da olmuyor ama her alt açınca bakıyorum dikkatlice
Sara1904 deniz-95 daha 20 günlükken olmaya başladı vücudu da döktü mama vermiştim o gün ondan dedim herhalde ama kan oluyor her bezde olmasa da
Sara1904 deniz-95 işte bende saydıklarınızın hiç birini yemıyorum İnan dr lar önemsese keşke bana diyor ki bebeğin kılosu ve huzursuzluğuna bakacağız çok uzun zamandır süt ürünü yemedım ama dana tavuk yedim şimdi onları keseyim 15 gün
Haffuse Sara1904 ana ekrandaki bildirim panelinin acilan yeri var ya orqda resim yukle secenegi var… Orayi takip et, bekliyorum… Benim kizimda da her seferinde kan oluyor…zaten kakasini gec yapiyor hep,3 gun ila 7 gun arasi, 4 ayligiz ve 40indan beridir diyetteyim…
Sara1904 Ozge-ZS çok teşekkür edıyorum evet kuruyemıs te yemıyorum kuru meyveden olur mu acaba bide onları keseyim nokta seklınde tüm kaka da varmı anlayamıyorum arada yeşil kaka içimde koyu uzun renkler oluyor ama kan olmamasını düşünüyorum bende
Ozge-ZS Sara1904 iyi bir uzmana gidin isterseniz kafanız rahatlar aslında kan olup olmadığından bile emin değilseniz bu kadar sıkı diyet sizi yorar ve sütünüzün kalitesini düşürür bebeğinizin kilo alımını düşürür bende diyet yaptım fakat diyetin bir çözüm olduğu konusunda çok soru işaretlerim var bebeğimin kilo alımı durdu şuan iki ayrı doktorla devam ediyorum ve ikiside diyet açtırdı önceki doktorumda 1 yaşına kadar demişti diyete fakat diyet açtıktan sonra herhangi bir sıkıntı çıkmadı çok şükür çok yorucu bir süreç.dediğim gibi bence sizi ve bebeğinizi anlayıp güzel yönlendirecek bir doktor edinirseniz kendinize,çok daha kolay geçer inşAllah bu süreç 🙏
Sara1904 Deletedmom_73 bende ciltte de bazen döküntü oluyor canm popo çatlağını nasıl anladılar acaba her kaka da olmuyor ama bizim