Deletedmom019 Cisel bizde 2 bucuk aylık olucaz bayramda. Kaşa tatile gidicez. Siz neler aldınız yanınıza cok önemli bunu al dediğin bişi var mı acaba?
Vldn Caglaa ayy aynı benim kız evde hiç uyumuyor ki biraz gün yüzü göreyim 😂 dışarı çıkınca da uyanmıyor, acıksa bile 💃 maşallah maşallah 🧿🧿🧿😅😅
adles89 Vldn bende zor bır dogum sonrası yaşadım ınanın sezaryen oldum ıcımde eşi temızleyememısler tekrar kürtaj oldum 😞😣 Allah kımseye yasatmasın🤲🏻Neysekı bebegım saglıklı ona şükredıyorum🤲🏻
superboyAliAsaf Vldn bebeginizin gazı falan yoksa bence çok rahat olur tatil daha kucukken yapma etme diyemezsiniz emzirir arabasinda uyur zaten bebek ortaligi izler benim fikrimce
Vldn superboyAliAsaf evet şimdi yeni yeni de görmeye başladı meraklı kafayı dikip bakıyor, kanguruyla güzel tatil olur diye düşünüyorum 🤔
superboyAliAsaf Vldn senin yerinde olsam hi dusunmezdim canim biz 1 yasini doldurdu oyle gittik mahvolduk her yere gitmek istiyor her yerde yurumek istedi
Meryemmtemev Vldn bence cok güzel olur ohh yedir içir uyut etrafıda izlemeye başlamıştır o tadından yenmez😀
Pnrdadas Vldn Yok olmadi sen relax ol pinpirikli olma biz evdeymis gibi davrandik iyi geçti 😊 darısı başına😀