Eflin31- Merhaba anneler💕 süt akmasına göğüs kalkanı önerir misiniz kullanımı ped gibi mi ? bebeğim 2 aylık göğüs pedi kullanıyorum yaz geldi aşırı rahatsız oluyorum
Merveeemeeliss Eflin31- kızım 2 aylık ve ilk başlarda kalkan bende kullandım ama ped daha kullanışlı kalkan hep sızıntı yapıyor üstüm ıslanıyordu
Jelibonsmom Eflin31- ben kullanıyorum 3 aylık olduk dezenfekte ettiğim zamanlar biriken sütü bebeğime içiriyorum
Ftsolgn Eflin31- ped kullanimini daha çok seviyorum ben kalkanlar zaman zaman akıtma yapıyor ama göğüs ucu yarasinda kullanıyorum sadece o noktada etkili olduğunu söyleyebilirim.
Eflin31- Ccrescentt ped de öyle aslında kalkan dolunca boşaltılıyormuş sürekli ped almaktansa kalkanı merak ettim
mybabelanel Eflin31- ben kalkanı başlarda kullandım ama Burda okumuştum göğüs ucu ıslak kaldığı için nemli tuttuğu için mantar yapabiliyormuş. Sızma problemi oluyor bazen eğilince dökülüyor vs. Ped daha kullanışlı.
mybabelanel Eflin31- hayır kalkanın ucu kapalı ya o yüzden uçları hep nemli kalıyor. Ayrıca içine süt dolduğu için de onu dezenfekte etmek gerekiyor. Sizin tercihiniz.
Seymao Canim yakinda goguslerin terbiye olacak bu sekilde süt akışı olmayacak , o yuzden bence gogus kalkanina hic gerek yok , ben almistim kullanamadim
Eflin31- Seymao terbiye işi ne zamana kadar sürer ki burda yorumlarda okudum kimisi 9 aylık hala aynı yazmış korktum baya bu durumdan🥴
Mihriballimm Eflin31- bebeğim 2 aylık. bebedor ve Baby me kullandım pamuklu onlar hep taşma yaptı şimdi lansinoh aldım jelli taşmiyor gümüş kapakda kullanıyorum aynı zamanda
Jelibonsmom Eflin31- akma olmuyo kapağın iyice yerleştiğinden emin olun.. ben şu ana kadar bi sorun yaşamadım, göğüs pedi takımca hem yetmiyordu hem de çok koku yapıyordu, ben kalkanı tercih ediyorum