Deletedmom_61 Kızlar kullanan var mı hatta bu marka değil park besik kullanan benim gibi nefret eden var mı
Denizanasi92 Deletedmom_61 ben nefret ediyorum ama bebeğim çok seviyor yatağını. Sallama olayı çok kötüymüş park beşikte herkes bana daha kullanışlı diyerek önerdi ama sallaması çok kötü gece mahvoluyorum . Bizim prego bu arada
Oznurkk Deletedmom_61 hem park beşiğimiz var hem de mobilya ikisinden de memnunuz. Park beşiği yeni aldık kaldığımız yerlerde kullanmak için çok çabuk bozulup yapılabiliyor. Sallama aparatları var ama takmıyoruz. Çünkü onda bebeği çok sallamıyoruz. Ama sallama aparatı olmadığı halde sallayınca güzel sallanıyor. Tek sorunu içindeki yatak bebek hareket ettikçe hışırtı sesi çıkarıyor yatağın içinde sanki poşet var. Tek sevmediğim özelliği.
Oldugugibibiri Deletedmom_61 ben Elele madre alacaktım stok yoktu dumo aldım. Çok memnunum taş gibi. Memnun olmadığım tek şey park beşiklerin genelinde aşağı koyduğunuzda bebeği beliniz kopuyor ve uyanabiliyor
Deletedmom_61 Denizanasi92 aynen aynen ses yapıyor sallarkende bı tuaf bebeğim hareket ettikçe kısıtlanıyor sallanması tavsiyeler üzerine aldım ama büyük pişmanlık
Deletedmom_61 Ece__ çok ses yapıyor oyuncak gibi sallanması berbat içindeki yatağı demirleri den dolayı yamuk duruyor bebeğimi koyarken yaylı yatak gibi ses çıkarıyor bide çok övgüler sonucu aldım
Haffuse Miss ben yeni gectim park besige ama, zaten anne yani besik kullaniyordum… Bence cok kullanisli, neden nefret ediyorsun ki?…
Deletedmom_61 Haffuse çok ses yapıyor oyuncak gibi sallanması berbat içindeki yatağı demirleri den dolayı yamuk duruyor bebeğimi koyarken yaylı yatak gibi ses çıkarıyor bide çok övgüler sonucu aldım
Haffuse Deletedmom_61 peki bu ses olayi kesilemez mi?.. pek anlamam da yaglaninca falan gecer gibi mi?… Bukadar memnun deg8lsen bence degistir farkli bi markaya gec…
Denizanasi92 Haffuse öyle bişey değil komple yatağın özelliği bence bana da çok övdüler anlamadım hiç sallamamışlar mı bunda
Deletedmom_61 Haffuse malesef çadır gibi olduğundan iki kumaş sürtüyor ya tarifte edemiyorum diğer sesleri akşam olunca büyük sessizlikte başlığın sesi deli ediyor beni
Haffuse Deletedmom_61 istersen ikinci el satisini ypa farkli marka al… Benim aldigim kraft, gayet sessiz…
Denizanasi92 Haffuse markadan değil hepsi öyle genel olarak park yataklar sallarken her türlü ses çıkarıyor ve çok hantallar
Denizanasi92 Haffuse sallamıyorsanız sıkıntı yok sallayınca ses yapıyor ve sallaması çok zor geldi bana çok sinirliyim öneren herkese 😂
Haffuse Denizanasi92 sallayinca da ses yok… Anneyani besigi gibi fist fist kaymiyor elbette hantal… Sallanmsya uygun degil bence de