Hayırlı olsun Rabbim hakkıyla yerine getiren layığıyla taşıyanlardan eylesin. Burda bu postu görmeye hasretmişim meğer açılıyorum postlarından sonra iyi geldi.
Tesettürü eğer yapamazsam bir gün açılırım belki düşüncesini tamamen çıkar aklından şeytan ordan çok yürüyor 🌸 iyisi ile kötüsü ile bu senin amelin ne kadarını yapabiliyorsan ondan sorumlusun. Sana tavsiyem Bekir Develinin harika bi YouTube kanalı var orda tesettür hikayesini anlatan bi mimar vardı onu falan dinleyebilirsin çok motive ediyor insanı.
Kıyafet konusunda penye şallar aşırı rahat ben rahatıma çok düşkünüm genelde siyah giyerim hemen bi penye takar çıkarım bide kayma çok yapmıyor.
Her ne kıyafet alırsan al tam örtecek olmasına dikkat et mesela gömlekler fakir kol oluyor ona dikkat edersin eteklerini uzun olanlardan seç moda diye saçma sapan şeyler üretiyorlar 😑
Ve en önemlisi benim için çok önemli kumaş türüne bakarak al. Tesettür kıyafetlerin bir çoğu polyester ağırlıklı. Asla polyester ağırlıklı alma. 3 tane alacaksan 1 tane al pamuklu al. Hem yakıyor hem kokuyor saçma sapan bişey. Trendyol modestten iki elbise aldım geçen içine astar istiyor ama çok ferah efil efil onlara bakablirsin. Muhakkak astar edin kendine çoğu elbiseye gerekiyor hep kullanırsın.
Daim olsun tesettürün❤️