yagmurkacagi Mehtap38 merhaba ben bir şey Sorabilir miyim alerji tesleri nasıl yapılıyor yani kan mi alikiyor bebekten
Mehtap38 Resim ekleyemedim malesef…Süt ige antikoru Yüksek 1.54 cıkmıs….Karsısinda 0.35 normal deger gözüküyor..
Goktugunannesi1234 Mehtap38 alerji canım geçmiş olsun . Ama tek başına doktorumuz anlamlı değil hiçbir test demişti. Mutlaka kanda fx5 gibi test vardı onu yapıyorlar yada deri testi yaparak buluyorlar
Mehtap38 Cok teşekkür ederim cevabınız icin..Oglum 17 aylık yogurt falan yediriyordum bu zamana kadar …Ama inek sütü verince karın ağrısı yasamaya basladı Goktugunannesi1234
Mehtap38 yagmurkacagi Evet kan alındı..inek sütü alerjisi icin…Ama deri testi kolay canı acımıyor bebegin
Senem45 yagmurkacagi bizde tahlil yaptirmistik çok kusuyo ve agliyo huzursuz luk vardi bu yüzden yaptirmistik alerji olsa cikarmiydi
Mehtap38 Senem45 Ben oglumu ilk götürdugümde döküntu oluyordu 7 aylıktı…ama cıkmamistı deri testinde alerji…Doktor döküntü yapan gıdaları tespit et ona gore verme dedi
Mehtap38 Senem45 16 aylıkken inek sütü basladim karın ağrısı gaz yaptı ve bu sekilde kandada ortaya cıktı…
Mehtap38 Döküntü huzursuzluk karın ağrısı…Bu sekilde belirtiler veriyor..Kan da ya da deri testinde cıkmayabiliyor malesef…
Mehtap38 Senem45 Kanda IgE yuksek cikıyordu bunun…Doktor sonradab alerjisi ortaya cıkacak dedi..dedigi gibi de oldu
Mehtap38 Senem45 Deri vya kan testi de olsa malesef bebek kücükse cıkmayabiliyor…Annelerin dikkatli olup dokunan gıdaları tespit edip bebeklere vermemesi gerekiyor…