deletedmom2200 Sumeyya bu konu ile ilgili çok güzel kitaplar var canım onlara başvurabilirsin benim eşim okuyor şuan eğer İngilizcen varsa önerebilirim 3. Ayın dolmasını bekliyoruz hemen başlayacağız bakalım sonuç ne olucak
Pamirkus Kizan canm yerine yatrdm oddan ciktm braz agladi icim gitse de gitmedm yanina zaten uykusu oldugu icin 5 dk da uyuyo bi kac gun boyle devam.etti sonra alisti
seda_seda Kizan tracey hogg un mucize çözümler kitabı var. Orda yatır kaldır yöntemini öneriyor ama ben ağlamasına dayanamıyorum:(
Yaser havva60 merhaba kesinlikle hamak beşik alın bendede aynı sorun vardı sabaha kadar sallıyordum hamak beşik aldım rahat ettim ve uyumadıgı zaman telefondan elektirikli süpürge sesi açıyorum rahatlıyor
Denizsevim Tam bilmiyorum ama uyku eğitimine hazırlık için salla salla dur yöntemi var galiba. Kademe kademe sallamayı azaltıp daha sonra bırakıyorsun.. Birde bunu araştırıp deneyin isterseniz. İnstagram da baldan_anne var. Onu takip etmenizi tavsiye ederim.
Egemm Sumeyya hamak al rahatlarsın bizde aynıydık sallamadan uyumuyor ayaklarım kopuyordu aldık dünya varmış be dedim😂
Egemm Sumeyya Allah kolaylık versin canım seninki baska bir versiyon 😂 işin zor ayakta sallamak çok zor