Feyzosumunannesi can_1anne Ben antibiyotik ve agrı kesıcı kullanmıştım cok sukur bebegım suan 21 gunluk hc bır sıkıntı olmadıı
OncedenGurme can_1anne antibiyotik, ateş düşürücü, grip ilacı, mide ilacı vs vs bir sürü şey kullandım. 6 haftalıkken öğrendim, ilk zamanlar bizden beslenmediği için hiçbir şey olmaz dedi doktor. Şimdi 22 aylık olmak üzere maşallah
sherlock can_1anne ben bilmeden apranax plus kullanmıştım migren için doktorum kesin bir şey söyleyemem demişti. Oğlum şükür sağlıklı doğdu. İyi düşünelim iyi olsun 😊
_YanakReisinAnnesii can_1anne ağrı kesici + migren ilacı kullanmıştım birkaç kere , daha sonra 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim doktor birşey olmaz ama bundan sonra parol dışı birşey kullanma demişti bebeğim de gayet sağlıklı 🙏
Peki can_1anne migren ağrısı için majezik içmiştim ve 2 ay kadar büyük ağırlıklarla spor yapmıştım ( karın hareketleri) ama hamile olduğumu bilmiyordum adetim olmayinca test yaptım aaa hamileyim doktora gittim hemen 8 haftalık hamileydim şükürler olsun bir şey olmadı su an kızım 29 aylık
Peki can_1anne Korkmayın Allah’ın izniyle farkettiginiz andan itibaren dikkat edin tabi yine de bı kontrole gitmenize fayda var
Jerfi can_1anne Bu ne ki.. ben hamile olduğumu bilmeden genel anestezi altinda ameliyat oldum ve hastanede yattığım sure boyunca agir narkotik agrikesiciler aldim. Bebegim 8 aylik cok şükür. Dogum kontrollerinde cok endiseli gidiyordum. Çünkü hastaneden cikinca da 2 hafta Cipro diye bi ilac kullanmistim. Web de bebegin engelli dogabilecegine, bebegin dusebilecegine dair hersey yazıyordu. Doktoruma güvendim,hicbir sorun olmadi. Siz de oyle yapin.. Sade ve sadece doktorunuza danışın.
miniikmucizeem can_1anne ilaç kullandım adet söktürücü kullandım aşı oldum Allah koruduktan sonra birşey olmaz inşallah benim hepsi bilmeden oldu