Olric11 Arimayaa Yumoşda kullanmadım ama Bimin bulutu yaa Bekarken arkadaşlarım iş arkadaşlarım çok sorardı evlendim halen bulut diyorum mor lavantalı olan
Cirkin Arimayaa pembe olanı var o çok kalıcı. Benim makinam 8 kiloluk mesela kullanmak talimatında 5 ve üstü kilolar için 2 kapak diyor yarım ya da 1 kapak da fazladan koyuyorum. Makinayı tıklım tıklım doldurmuyor ve ön yıkamalı yapıyorum çoğu zaman. Mis gibi çıkıyor hepsi. Bir sordunuz 1000 tane şey söyledim ama 😬
Cinar_annesi19 Arimayaa Ben henüz alıp kullanmadım ama Bingo soft’un Kuzumun kokusu diye bir yumuşatıcısı var çok güzel kokuyormuş bende alıp deneyimleyeceğim evi mahalleyi baya sarıyormuş ☺️
Esdoel Arimayaa yumosun kırmızı ve sarı olanı derim böyle koku yok kalicida üstelik ben sprey şişesine biraz yumoş briaz su koyarım temizlikten sonra odalara sıkarım mis gibi olur 🌺
Deletedmom_123 Çevrenizde file market varsa actisoft yumuşatıcı kesinlikle çok kalıcı yumoş ABC Bingo hepsini denedim actisoft hem çok daha kalıcı hemde ucuz bir de rossman da kapsül yumuşatıcılar var ama fiyatı baya pahalı onlarda çok kalıcı
defnes32 Arimayaa evet sürekli kullanınca sanki o kokusuna alışıyorz diye yok oluyor yumoş amberde iyi diyorlar
Tuba_2410 Arimayaa bingonunkini tavsiye ederim ben de ama sağlık açısından iyi değil diyolar o yüzden battaniye ve havlulara bir tek kullanıyorum
lolaa Bingo beyaz olan sensitive sanırım ve bingo mavi dışı bebek var üzerinde kuzumun kokusu yazıyor.gercekten harika☺️Cicek kokularindnda vernel taze gulu severim 👍🏻Ama koku zevk meselesi bence herkesin farklidir muhakkak