Senemmm11 simiyyy okyanusa 1 damla kan damlasa bile köpekbalığı gelir falan diye bişeyler okumuştum doğruymuş meğerse 😅 hangi denizde oldu peki bu olay bide büyük kocaman köpekbalığı mıymış 🙄🙄
simiyyy Senemmm11 yok öyle filmlerdeki gibi kocaman değildi galiba yaklaştığına göre ben sonradan olay yerine intikal ettiğim için görmedim. Sakaryada bir plajdı artık karadenizdeki köpek balıklarından biridir sanırsam 😅
Kalpsizim33 Streptekok ben girmem girmeyi de tercih etmiyorum tampon kullanıp giren var ama yinede doğru bulmuyorum üstelik kul hakkına girmek doğru değil
simiyyy Kumsal_veannesl evet büyük ihtimal ona geldi bilemiyorum kadının regl olduğu gerçeğini düşününce inkar edemiyor insan 😅
Balbocegi simiyyy küçük camgöz olanıdır muhtemelen. Bizim burada ki denizde de oluyor ( Kocaeli / Darıca sahil) arada ağa takılıyor. Fakat öyle saldırgan değil sanırım. Çünkü eşim sandalla balık tutmaya gidiyor, denizin orta yerinde suya atlayıp yüzüyor
Portakal Deletedmom0099 nasıl kullanılıyor bu ya benim adetlerim hep düzensiz olmasını bekliyorum ama hadi olmadım diyelim kaç gün önce kullanmak gerekir
Yade012 Streptekok ben 4uncu günümde girmiştim hiçte birşey olmamıştı mikrop enfeksiyon falanda kapmadim şahsen.