lalbg Streptekok tampon kullanıp girenler var ama ben girmemeyi tercih ediyorum mikrop kapma olasılığı çok yüksek.
Deletedmom0099 Streptekok emzirmiyorsanız primolut-n diye bir hap var onunla adetinizi geciktirebilirsiniz
Ece Streptekok tamponla giren tanıdıklarım var bence mikrop kapma olasılığından kaynaklı sağlıklı değil doktora danışarak adet geciktirici hap alabilirsiniz
Streptekok lalbg evet onu biliyorum da hiç yapmadım. Tatil tarihlerine denk geliyor sanırım. Dogumdan sonra tarihler şaştı
simiyyy Tanıdığım biri tamponla girmişti sıfır şakasız söylüyorum köpek balığı geldi. Kadın hala denize girdiğinde açılamaz belden yukarıya 🥲
simiyyy Senemmm11 ben gözleme almaya gitmiştim plaja döndüğümde bi baktım bağırtılar cayırtılar noluyo ya dedim köpek balığı gelmiş yüzgecini görmüş kokuyu almış demek öyle yorumladık bize çok sonradan söylemişti tamponla girdiğini 😅
Senemmm11 simiyyy okyanusa 1 damla kan damlasa bile köpekbalığı gelir falan diye bişeyler okumuştum doğruymuş meğerse 😅 hangi denizde oldu peki bu olay bide büyük kocaman köpekbalığı mıymış 🙄🙄
simiyyy Streptekok geri yüzmüş gelmiş işte dibine kdar gelmemiş tabi balıkcağız zaten yüzgecini görmüş bizimki
simiyyy Streptekok valla köpek balığı anatomisinden anlayan bir anne varsa görsün bilgilendirsin bizide aydınlnalım 😊 ben bilmiyom
Portakal Deletedmom0099 nasıl kullanılıyor bu ya benim adetlerim hep düzensiz olmasını bekliyorum ama hadi olmadım diyelim kaç gün önce kullanmak gerekir
doruk33 Deletedmom0099 Aşırı sancılı adet yapıyor ben kullanmıştım ama tövbe ettim bazende erken oluyor çok dengesiz bir ilaç
Asivemavi Bence hiç girme hem kendini hemde onca insanı riske atma .. hem kendin hemde onca insan mikrop kapabilir…