simiyyy Kızımın odası 27 derece iki gündür çok uyanmaya başladı 1 yaştan dolayı mı sıcaktan mı anlayamadım. İnce uzun kollu badi ve penye pantolonla uyutuyorum fazla mı sizce kısa kolluyla yatırsam üşür mü
neslicanben simiyyy kızım 7 aylık oda 27 derece ve zıbınla yatıyor. Siz artık kısa kollu ve şorta felan geçseniz iyi olur sıcaklıyordur yawrucak.
symnsfkmtr41 simiyyy Ben fazla olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bunaliyor olabilir. Altına yine uzun bacak giydirip üstüne kısa kollu giydirebilirsiniz. Üstünü de orterseniz bir sorun olmaz bence.
simiyyy neslicanben yani bizde şortla uyuyoruz ve üstümüze ince örtü bile almıyoruz o yüzden olabilir doğru söylüyosunuz
simiyyy symnsfkmtr41 üstünü asla örtürmüyor sizce şuan buluzunu çıkarsam üşür mü ki odası küçücük zaten
Mizmizmyrtle simiyyy valla benim oğlum 8 ay 18 günlük evin içi 29-30 derece şuan bile kısa kollu zıbın altına şortla yatırıyorum yoksa gece bin kere kalkıyor çocuk sıcaktan
symnsfkmtr41 simiyyy Benimki de hiç örtmez. Ortmemesi zaten sıcağı sevmediğini gösterir. Çıkarın bence üzerindekini. Havalar gerçekten çok bunaltici. Hiç bir şey olacağını düşünmüyorum.