akillibidikcgty Freearc biz Sünnet olduk :) hatta iyileşiyor bile pipimiz 🧿. Meme +mama olarak devam ediyoruz beslenmeye . Hastanede emzik verdik tuttu biraz rahatladık ☺️
Mrsgolge Şu gaz olayimiz olmasa iyi ama bizde çok erken başladı sanırım. .. birazda uykusuzluk kötü ediyor...
akillibidikcgty Mrsgolge gaz bizde de var. Çocuk nasıl kıvranıyor anlatamam.napicaz bilmiyorum uykusuzluğu demiyorum zaten
Seda1111 Uykusuzluk var sürekli emmek istiyor memeyi çekince ağlıyor uyanıyor ama tatlı güzel yorgunluklar herşey çocuklarımız için sonuçta 😌
Mrsgolge Freearc en baştan beri var meme + mama gidiyoruz mamadan mi sütten mi bilmiyorum gerçi büyük kizimda da böyleydi 3 aylık olana kadar çekmişti yavrum inş bunda öyle olmaz bio Gaia başladık ama tam anlamıyla faydasını göremedik henüz
Freearc akillibidikcgty canım bizimde öyleydi gece acile götürdük hatta. Çocuk gazı çıkaramıyormuş. Aşırı gaz birikmiş röntgende gördü dr şok oldu. Diğer gün doktorumuza gittik. Bağırsak düzenleyici ilaçlar verdi. Çok şükür yavrum daha iyi.
Freearc Bizim aşırı gazımız var. Sanırım benim süt yapıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Dr birkaç ilaç verdi çok şükür daha iyiyiz.
Derya_ Uykusuzluk + gaz herkes aynı durumda galiba 15 günlük gaz sorununu basıl çözebiliriz acaba bilemiyorum 😓
akillibidikcgty Freearc hadi ya, bizim ara ara gazdan dolayı ağlamalarımız oluyor . Bu aralar iyi gibi ama hiç susturamazsak bizde dr umuza gideriz
Freearc akillibidikcgty maşallah canım sünnet olayını bende bu ay doktorumuza soracağım nekadar erken okadar iyi bence. Benim bebikte emziği aldı hemen
Freearc Gaz normal gazsa eğer bir gaz damlası halleder sizin bebelerin gazlarını kızlar inş. Birde ayak tabanına elma yağı sürün diyorlar.