Deletedmom_109 Oldugugibibiri ben en fazla 4-5 saat kadar taşıyıp vermiştim. Aynı markanın var bozulma olmadı.
Oldugugibibiri Deletedmom_109 köfte gibi hayvansal gıda taşıdınız di mi? Yani benim merak ettiğim uzun süre sıcak kalmaları bozulma yapar mı
Noname21 Oldugugibibiri bende chicco bun var . Corba koydum. Köfte makarna gibi şeyler için termal çanta almıştım. Oda iş görüyor
Oldugugibibiri Noname21 teşekkürler 4-5 saat hayvansal gıdanın sıcak halde kalması bozulmaya sebep olur mu diye merak etmiştim
Tugce Oldugugibibiri Ben de yemek termosu kullanıyorum. Köfte taşırdım genelde. Aladdin marka kullanıyoruz. Onun talimatlarında 4-5 saat güvenle kullanılabildiği yazıyor. O saat aralığını geçmemeye özen gösteriyorum
Oldugugibibiri Tugce teşekkürler 4-5 saat hayvansal gıdanın sıcak halde kalması bozulmaya sebep olur mu diye merak etmiştim
Deletedmom_109 Oldugugibibiri ilik sulu çorba yapmıştım bir de yoğurt koymuştum. Çok şükür bir sıkıntı olmamıştı
Tugce Oldugugibibiri Olmaz ☺️ Muhafazası iyi değilse olur. 4 saat sonunda halen sıcaksa korkmayın. Üzeri saatlere ben de çıkmıyorum.
Yamanikomm Oldugugibibiri skip hop var bende ilik sulu corba vs yapip koyuyorum hicbisi olmuyor zaten bu sekilde tasimak icin tasarlaniyor onlar