MinnakAsel Banunur 37 ateş değildir vücut isisidir kiziminda kışın bile 37 oluyor 38 usttu ateştir lütfen biraz araştıralım hemen ilaç vermissinis vermeyin
Banunur MinnakAsel bebeklerde ve çocuklarda normal ateş 36,4 dür 38 ise yüksek ateşe girer lütfen sizde araştırın netten bakın biraz👍🤚
Banunur Pirayeada biz genelde 35,6 ve 36,4 oluyuruz huzursuzluk var biraz da ateşe baktım 37 gösteriyor daha öncelerle kıyaslayınca ben ateş var sandım teşekkürler yinede 🤗
Dondurmalikahve Banunur Yanlış biliyorsunuz 37 normal vücut sıcaklığı havalar isindigi için vücudu isinmis ilacı boşuna vermissiniz. 37,5 dan sonra 38 olma olasılığı var. 37,5 hafif ateş 38 üstü orta ateş, 38.8 üstü yüksek ateştir.
MinnakAsel Banunur ben çok araştırdım çok doktor gezdim her doktorda bana 38 usttu ateştir diye belirtti siz bilirsiniz her 37 gördüğünüzde verin çocuğa ateş düşürücüyü uyarmakta suç
Liyamomyy Banunur 37.5 altındaki ateşlere ilaç vermenize gerek yok 37.5 üstü ateş içinde takip edin 38 olunca verebilirsiniz bir duş aldirirsiniz hemen ilaca koşmayın bnm kızım üç gundr ateşler içinde yanior hastalandı 38 i geçmediği sürece ilaç vermedm
Haffuse Gecmisler olsun🥰 Anlik bisey de olabikir belki sicaklamistir… Birkac kez daha olcseydin… Canim 38 i gormeden ates dusurucu vermemeye calis bi de…
Banunur Dondurmalikahve Bebeklerde ve çocuklarda normal ateş 36,4 °C’dir. Çocuktan çocuğa hafif değişiklik olabilir. Yüksek ateş 38 °C ve üstü olarak tanımlanır. Ateş 14 günden az süreliyse akut, 14 günden fazla süredir devam ediyorsa kronik ateş olarak değerlendirilir. İnternette yazan yazı bu şekilde
Banunur Dondurmalikahve yanlış biliyorsam bile bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler yanlışsam bile öğrenmiş olduk ben orda 38 derecenin orta ateş yazdini okuyamadım ama ..
Banunur MinnakAsel uyarma şeklinizi değiştirin o zamn emir vererek konuşmayın lütfen ben orda acemi oldumu belirttim.
MinnakAsel Banunur acemice konuştuğunuzu asla düşünmüyorum üstüne basa basa 37 derecenin ateş olmadığını belirttiğim halde gidip netten araştırin diye bir tavır takiniyosunuz neyse sizinle tartışmaya girmicem önemli olan çocukların sağlığı ateşi olmasında gerisi çokta önemli değil .