Kızım 2 aylık 15 günlüktü iznim bitmiş ve geri dönmüştüm 😔 İlk bır hafta acayip kötü olmustum , bebeğimin ağladığıni duyduğum da bende ağlıyordum çaresiz kalıyordum , ki Allah’tan öğlen 12 e kadardı… Biborana alışkın değildi hemen hemen 1 ay kadar biborana red ile uğraş verdik… Şuan da 6 ay 12 günlük , iyi kide erkenden başlamışım diyorum şuanda hiçbir zorluk çıkarmıyor , kendi annem bakıyor hergun eşimle arabayla bırakıp hergun aliyoruz. Şuan sadece 1.5 saat emzirme iznim var. Anneme gidişim 4.3 oluyor akşam 8e kadar eşimi bekleyip evimize dönüyoruz… Benim size tavsiyem, süt biriktirin… Çok işinize yarayacaktır. Biborana bı şekilde alıştırma yapın işe başlamadan , her biboronu kabul etmeyebiliyorlar. Kim bakacak ise lütfen 1-2 hafta siz müdahale etmeden gözlemleyin birbirlerine alissinlar , afallamasin bebisleriniz… İşten geldiğiniz de çok yorgun olsanız da ilgisiz bırakmayın inanın 6 aylık kızım beni görünce cirpiniyor ve uyku düzeni olan bir kızım olmasına rağmen benimle oynasmaktan uyumamak için direnç gösteriyor 🥰 Çalışıyor olsanız da görüntülü arayın gün içinde sesinizi sizi görsün 🦋