_hamisanne Kızlar merhaba alicam da bir sormak istedim ismini bilmiyorum böyle alttan vakumlu yani sixce gerek varmı yada bebeyatmaz mi alsam bir şey deseniz elime para geçmişken sipariş vericem 😂❤️
2melekannesi__ _hamisanne babyjem marka var bizde bebeğim oturmayı çok seviyor sürekli elimin altında yemek yerken mutfakta iş yaparken falan oturtuyorum güzel oluyor
Defneada- BuzluKahve ben bulamadım bu ürünü banyo oturacağım yazıyorum ancak çıkmıyor rica etsem linkini atabilir misiniz
Deletedmom0099 _hamisanne 6 aylıkken başlamıştım biraz oturmayı bilmesi lazım içi geniş olduğu için kayar içinden canım
betulerkan Banyo yaparken kullanıyoruz çok memnunum. 6. Ayda oturmaya başladığında başladık, ilk önce mutfakta da iş yaparken oturttum şu an sadece banyoda kullanıyoruz, 11 aylık kızım.
josefsmom Ben belli bir süre kullanamadım ama babyjem marka şimdi oğlum 14 aylık küvete olmadığı için banyoda yıkıyoruz kurtarıcı oluyor onun dışında sahile falan da götürebilirsiniz büyüdüğü zaman bebeğiniz suya sokabilirsiniz mesela
asiltonunmommysi _hamisanne aaa elim ayağım 4. Aydan beri kullanıyorum mama sandalyesi minderini koyuyordum içine öyle banyo yaptırırdım. Şimdi 9 aylık 5 dakika yıkayıp çıkıyorum tertemiz